writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009

clock-img

07.04.2009, 22:00

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Persida in suncicica, vajini srčki so tudi tak srčkani! user posted image user posted image

cita, če ti ne gre s sliko, jo lahko meni pošlješ in ti jo jaz pomanjšam in pošljem nazaj.

bom poslala ja jutri prosim
pr nas je žurrruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

A žurko imate? Kdo pa igra? user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:03

clock-img

pencil-img

3845

Ja ja žur imamo...Lia poje in igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

A tako. user posted image
Moja je pa skopana in že spi.

clock-img

07.04.2009, 22:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

user posted image

naj se se jaz pohvalim s mojima princeskama
pia in stella

user posted image user posted image user posted image  lepotički user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ja ja žur imamo...Lia poje in igrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pol obvlada vse user posted image  Bravo Lia user posted image
user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nič, zdaj pa res grem spat.
Se tipkamo jutri.
Lepo pančajte punce user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:08

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

user posted image user posted image user posted image suncicica prave frajerke,sedaj vidim kdo je tako dolgo vstrajal pri mami.

clock-img

07.04.2009, 22:09

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

suncicica oprosti danes sem zmedena bravo za pupe lepe.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:09

clock-img

pencil-img

3845

moja je tud spala zdej pa protestirauser posted image user posted image user posted image al ima pevske za jutri nevem mogočeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:11

clock-img

pencil-img

3845

user posted image

mamo okol prsta navijat tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Se tipkamo jutri.

Lahko noč. user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:12

clock-img

pencil-img

3845

Se tipkamo jutri.

nočko

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:13

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Drage moje ve še kar vstrajajte jaz se grem malo naslonit na pojšteruser posted image ,saj vidite ,da vse čudno citiram.Se zgodi, lepo noč vsem (upam ,da ne pridem nazaj)user posted image ,da nebo kake žurke.Nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

moja je tud spala zdej pa protestirauser posted image user posted image user posted image al ima pevske za jutri nevem mogočeuser posted image user posted image user posted image

cita, koliko je pa Lia že kaj budna čez dan?

clock-img

clock-img

pencil-img

3845

se vrnem gremo jest mogoč lakotauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Drage moje ve še kar vstrajajte jaz se grem malo naslonit na pojšteruser posted image ,saj vidite ,da vse čudno citiram.Se zgodi, lepo noč vsem (upam ,da ne pridem nazaj)user posted image ,da nebo kake žurke.Nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tudi tebi lahko in predvsem mirno noč. user posted image

clock-img

07.04.2009, 22:28

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

čer!

končno sta damici zaspali....in jst kooončno mal na računalnik.....ma sm tok utrujena.....komi še gledam.....bi rada še poročila pogledala pol pa v mižule......Zoja mi čez dan ful mal spi.....tko da sva kr velik zuni da mi vsaj mal zaspi.....popoldan mam pa itak še Mašo in pol gremo spet vn.....tko da sm kosilo skuham......ma sej hvalabogu da je vsaj vreme lepo.....čeprav je pr nas popoldan malo deževalo.....
vsaj ponoč spimo tko k je treba.....čeprav bi rabila ene dva dni da bi se orng naspala.....
nč grem se k mojmu stisnt k slišm da že smrči.....
pa lahko nočko

clock-img

07.04.2009, 22:37

clock-img

pencil-img

3845

cita, koliko je pa Lia že kaj budna čez dan?

Joj ne govori fulll bi rada bila budna spanje je počas misija nemogočeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:37

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lahko noč

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:44

clock-img

pencil-img

3845

se vrnem gremo jest mogoč lakotauser posted image user posted image

joj lakota je bila pa nimam pojma kako...ko ni dolg nazaj ko je jedla ampak je pa prebrsiana dokler je na rokah tišina odložiš alarmuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Včeraj sva se z Jasno pogovarjali o tem hranjenju in sem se odločila, da probam danes nekaj. Sem si cel dan črpala mleko, da sem vidla, koliko dejansko poje. Razen vzunaj sem jo dojila. In se ugotovila, da punca res premalo dobi iz mlekarn, zato pa se hoče skoz dojit. user posted image  Že okol enih sem ji namreč mogla dodat. Pol vzunaj je imela dovolj, zvečer pa spet dodat. Ma naj rečejo kar hočejo pa pristavljaj kadar otrok hoče, jaz enostavno ne morem! Meni 5-urno visenje na joški ni ok, ker me vse boli.
Pa še to - danes ji nisem dala Bio Gaia in ad3 in je bilo dosti boljše.

clock-img

07.04.2009, 22:53

clock-img

pencil-img

3845

Včeraj sva se z Jasno pogovarjali o tem hranjenju in sem se odločila, da probam danes nekaj. Sem si cel dan črpala mleko, da sem vidla, koliko dejansko poje. Razen vzunaj sem jo dojila. In se ugotovila, da punca res premalo dobi iz mlekarn, zato pa se hoče skoz dojit. user posted image  Že okol enih sem ji namreč mogla dodat. Pol vzunaj je imela dovolj, zvečer pa spet dodat. Ma naj rečejo kar hočejo pa pristavljaj kadar otrok hoče, jaz enostavno ne morem! Meni 5-urno visenje na joški ni ok, ker me vse boli.
Pa še to - danes ji nisem dala Bio Gaia in ad3 in je bilo dosti boljše.

Verjamem ja...tak je blo pr men v bolnici so rekli dojite dojite in se moja mala skoz joakal celo noč in potems irota od lakote zaspala pa drug dan pred dojenjem in po dojenju se stehtamo je bila nula čista nula...pol pa so nam dal dodatek...

Sej tele ad3 to so hudič res...sem vidla pr lauri nikol krčev dam to sem mislila da bom znorela nikol več jih ni dobila mislim pa da naša malo tud po tem zvija mislim da bom zaključla s tem...boge punceuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

07.04.2009, 22:55

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Veš kaj, meni je sama P rekla, da naj ji do 3m ne dajem. Sam do zdej res ni imela nekih hudih krčev... sej ne vem, lahko pa da je od Bio Gaia kapljic, ko tudi druge pravijo, da so imeli otroci krče po njih. Jaz ji zdaj en mesec verjetno ad3 ne bom dajala. Sam da mine najhujše.

clock-img

07.04.2009, 22:57

clock-img

pencil-img

3845

Veš kaj, meni je sama P rekla, da naj ji do 3m ne dajem. Sam do zdej res ni imela nekih hudih krčev... sej ne vem, lahko pa da je od Bio Gaia kapljic, ko tudi druge pravijo, da so imeli otroci krče po njih. Jaz ji zdaj en mesec verjetno ad3 ne bom dajala. Sam da mine najhujše.

Se strinjam...sej so bogi otročki ko si ne znajo pomagat mi pa tud ne vemo kako naj pomagamo...potem pa le takole da nekaj prekinemo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem