IZVIRNO SPOROČILO: dolči
Naaja: malo sem preletela za nazaj in videla debato o čajih. Meni je P in patronažna rekla,da ji ne dajenm nič piti. No edino patronažna je rekla,da ji dam lahko 2x na dan po 10 ml komarčkovega čaja. Ji ti daješ več?
Kakašen čaj pa?
Jutri imamo razvojno. Moram vprašat glede ležalnika. Kaj pa misliš o tisti igralni podlogi,ki ima tudi lok z igračkami?
Jaz sem moji prej dala nad zibko vrtiljak pa se mi nič ne zdi,da bi že kaj spremljala. Kako je z vidom pri tvoji?
Kaj pa glede obračanja glavice. Moja jo ima več ali manj na desno. Imam občutek,da ima eno stran vratanih mišic bolj ohlapnih in ne more obračat glave. Bom videla kaj bodo rekli jutri.
Še eno vprašanje: sama si mleko črpam in imam občutek,da je čisto vodeno. Tudi je na 3 ure,ponoči pa ko ji dam Novolac pa spi po 4 ali celo 5 ur.
Kakšen nasvet?????
Čaj sem ji poskusla dat en navaden komarčkov, pa ga ni hotla. Pol od alette komarčkov v prahu, ni hotla. Zdaj bom pa nabavla hippovega, ki je malo bolj sladek, pa da vidimo.
Daj res vprašaj v razvojni glede ležalnika, pa če lahko še o kengurujčku? Prosim, da vidim, kaj bodo rekli tebi in kaj meni.
Tista igralna podloga pa nima kaj škodovat, saj jo daš na tla in je itak ravna podlaga.
Lok ji še nisem naštimala, bom pa v kratkem. Moja včasih že spremlja moj prst ali pa se mi zazre direkt v oči in če premaknem glavo, sledi. Ampak to redko, ne zmeraj.
Moja tudi zateguje glavo v desno. Pa izvajam handling. Ti ga izvajaš?
Kar se tiče mleka - po tvojem mleku se bo vedno prej zbudila, ker umetno je bolj močno. Pri nas je isto, da po umetnem več spi.
Zdaj pa še ti meni povej, če veš. Glede razvoja. Najini sta pribl. isto prej rojeni, 7 tednov. In to vem, da moram glede razvoja npr. dvigovanje glavice, obračanje s hrbta na trebuh ipd. upoštevat korigirano starost. Kaj pa potem glede uvajanja GH in podobno? Mogoče veš, kako je s tem? Se upošteva dejanska ali korigirana starost?