Ojla,
najaa jaz nimam pojma koliko Lucija popapa, ker jo samo dojim. Dojim jo ko hoče, podnevi na 2,5 do 4 ure, ponoči pa že spi tudi 6 ur v kosu ampak potem je pa treba takoj takoj jesti, ko se predrami, ker se sicer dere kolikor se more, ker je tako lačna. Dojim pa podnevi samo na eni dojki,ker ima očitno dovolj, večerni in jutranji obrok pa najprej na eni in potem po previjanju še na drugi kolikor hoče (na drugi navadno le okoli 3 minute).
leo*tia meni je patronažna rekla, da bi ta mala lahko bila že 1 dan pol dneva zunaj, da pa moram jaz nase pazit, ker sem bila šivana... Smo pa šli za 2, 5 do 3 ure na sprehod že pri njenih 3 tednih - ko je bilo lepo vreme. Danes sva pa tudi bile dobro urco na sprehodu.
spanje po dnevi - Lucija je kar pridna, če jo dam v zibko, se bo zagledala v slikice (ima eno tako knigico od TinyLove, ko so take barve, ki jih vidi... in se ona zastrmi in po kakih 15 minutah zaspi. Samo, ko jo kaj zvija ne zaspi tako hitro in stoka in meče dudo ven in zahteva, da ji jo daš spet v usta... to je pa navadno enkrat dopoldne in enkrat pod večer, preden kaka, traja potem ene pol ure da zaspi. Drugače pa je navadno vsakič, ko se podoji kake pol ure budna in jo kaj popestvam, se poigrave, jo dam v "telovadnico"..., pa popoldne je navadno med 16 in 17.30 vedno budna. Je Lucija kar zaspanka se mi zdi.