ohoj...kaj že spijo vaši mišoni?...moj je ravno omagal...sem ga skopala prej, zelo na hitro, ker je bil ful lačen, ker je jedel ob 16, pa po kopanju 20.20....uf, je bila dolga...
Je bil pa danes prav smešen, je okrog 12 pojedel 110 (tolk dam vode) in je pol ure še zelo cmokal dudo in ven metal, ker ni nič priteklo,,,no in se ga usmilim in mu dam še 40, se mi je več kot 30 vlilo vode , pa sem dala vseeno 1 merico, no in je tudi to veselo pojedel in zadovoljno zaspal. No in sem rekla, ziher bo mir vsaj do 16.30...ma ja,,,alarm, še pred 16.uro....zdaj pa aja v moji postelji, po mojem tm do ene polnoči, potem pa ga nahranim in spat...
Smo se odločili da se jutri zapeljemo do Krka, se mal še pogovorit glede paušala...ma nam ne zrihtajo sence, mater,,,,pa upam da nam bojo kaj najdli ko bo
z nami, in bojo vidli da ne blefiramo....lani smo bili na golem soncu...grozno, jaz noseča, slabo, utrujena,,,ma grozno...letos ne mislim mojega škratka matrati na soncu, ma ni varijante...vsaj en drevo hočem na parceli.
Ja se pa kar malo bojim, če bo gužva za dol, kaj mislite kdaj se splača jit, katera ura...sem rekla mojemu, da najboljš ko se Timon ponoči (4-5) zbudi, gasa in gremo...haha...