Ženske, jutri smo zadnji dan aprila, potem gremo pa v maj...mesec ljubezni
Miklarom, čestitke za 6 celic, držim pestke, da te tvoja pikica pripelje do srečnega konca
Žiži, a si dobila?
BarbiG, pri meni so se glavoboli nehali takrat, ko sem začela z Menopurjem, mogoče boš ti enako reagirala. Tale hajni pa tudi meni diši
Reby, me veseli, da je dal danes mali razbojnik mir in da si bolje spala
BEBIII, kaj pa je z njo, a jo je hiperca čisto dotolkla? Upam, da čimprej mine.
S.Suzi, za potrdilo, da si imela UZ, ti kar reči na oddelku SIII, ti ga bodo prijazne sestre napisale, meni so vedno one pisale, kdaj sem bila tam.
anonimen, nekaterim res prometrium zavira prihod
, v vsakem primeru počakaj do dneva za test, do takrat vedno obstaja upanje.
Sonček33, dober plan tole, redbuli in bandidosi, cela veselica bo pri vas. Saj ena prednost v nedojenju
, si spet lahko občasno privoščiš malo alkota
Kiwi, izcedek lahko pomeni marsikaj, lahko da je vgnezditev, lahko da se je poslovila samo ena pikica, lahko pa samo kartako krvaviš, počakaj do testa. Še vse je možno.
Aljonka, za kri se ne sekiraj, po pravilih bi jo morale dati pred vsakim UZ-jem zaradi spremljanja rasti estradiola, vendar malo šparajo, zato tega ne delajo. Za cisto, ti bodo povedali, če bo potrebno jo bodo spunktirali, če ne jo bodo pa pustili notri in jo bo odplavila naslednja
Goldy, upam da ni nič hujšega, ti kar počivaj, pa naj strici zdravniki povejo kako naprej, da bo le najboljše zate in Aljo.
Hedi, ma ti si itak glista. 57 kg/175, še moj kužon jih ima več
, tako da jih mora imeti gazdarica še več, da ga lahko obvlada