S.Suzi, evo sem te popravila, ne vem kaj mi je bilo, da sem videla, da imaš UZ naslednjo sredo, sicer se mi pa tadnje čase dogajajo čudne zadeve, ki sploh niso značilne zame
Zvezdica, tvoj mali je pa čedalje bolj cotkan in cotkan, če je to sploh še mogoče
Sapi, če greš za mano, bosta dvojčka
Za vodenje nosečnosti pri dr. D-ju se sedaj pogovarjam, moja G mi bo napisala napotnico in bo stvar urejena, več ti povem naslednji teden, ko imam UZ na GK LJ. A si se ti že naročila na UZ.
Tanja_Jes, seveda te sprejememo, dobrodošla med nami. V katerem centru pa si? Mi je pa hudo, da ti ni uspelo, sem prebrala na majčicah, bo pa naslednjič več uspeha.
Aljonka, ti kar šparaj dobre misli za svoje pikice in jim jih pošlji, da se bodo lepo delile
A ni dr. Ribič tudi Pucelj, se mi zdi, da ima ona dva priimka. Drži, net mi da te podatke.
Reby, pa saj veš, da mi je pot do večjega nakupovalnega centra najbižja ravno mimo tebe
. Je tudi jaz si nisem mislila, da se bosta oba prijela, še sploh na tako nizko beto, kot sem jo imela, ni kaj narava je res nepredvidljiva
Andreja, kaj ti ja zdravnica rekla za nogo. Takšno je imela moja mami, ko jo je pičila neka mušica na katero je bila alergična, ko pa je začela jemati Claritine je bilo bolje. BRAVO za STOPKO.
Miklarom, super za belino, naj tako ostane še 9 mesecev
Lana, a lepo greješ na desnem boku? A je že kaj informacij o BEBIII.
Kimsy, stran z negativinimi mislimi, kaj mazolji, veš koliko jih imam jaz. Dokler se ne ulije si noseča, za jok in žalost bo še potem čas.
Zarja, hvala za telegram v našem imenu, a potem prideš 12.6. z nami svojo 30-tko vnaprej zaliti
. edino prav.
miška, seveda lahko pade Kongo tudi 15.5., samo da vidimo koliko interesantov je za ta dan
T1979, MBT1979 in Suska, pa dobro, kje se ve pupe? pa Barbi, da danes tudi še ni javila, ali sem jo spregledala.
Netkič, lepo da misliš name, tudi jaz se velikokrat spomnim nate. Sicer sedaj ko se bolj redno javljaš, sem kar pomirjena, da vsaj vem, da si dobro.
Diana, nikar žalosti, tudi tebi bo uspelo. Poglej jaz sem potrebovala 3. postopke, nekaterim pa uspe v prvo, ali pa v drugo. Samo nikar ne izgubi upanja
mojsonček, hvala počasi grem pa tudi za tabo, sicer dohitela te pa še ne bom
Gloria, še dobro da bodo sobice polne, če nam uspe še naravno kaj narediti, bomo morali ravno bajto povečati
Arneja, še bolj bi se topila, če bi bila že srčka, ampak ne bomo preveč zahtevni, počasi in siguno se daleč pride
Pikovit, kdaj torej jutri kava???
Blanč hvala, zgleda da tudi pri meni ne gre, da bi bilo v štartu vse ok, ampak da se mora mami malo prešvicati in priti na rob živčnega zloma, nekako tako kot pri tebi.