writing-img

RE: April/Maj IVF/ICSI 2009

clock-img

07.05.2009, 09:58

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

blanč - ja ti si pa privoščoš orenk zajtrkuser posted image , k'r vse naenkrat bi rada imelauser posted image user posted image

kimsy - kako si kaj vse vredu?

mismis - jutro, že jedla grisa s čokolado, nafujtrala decauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.05.2009, 10:13

clock-img

Anonimen

Ojla.

Jaz sem že iz UZ: sedaj je že 15 foliklov od 16-21 mm. Danes si dam še enkrat menopur in centrocid, jutri ponoven UZ in potem najbrž stopka. Mam pa danes ful napihnjen trebuh, boli me križ, vožnja z avtom me ful nervira, ker me vse tišči.. Aja, imela bom pa delno punkcijo v soboto in potem v nedeljo, ker je okoli še ogromno drobnih foliklov.

clock-img

07.05.2009, 10:27

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Jaz sem že iz UZ: sedaj je že 15 foliklov od 16-21 mm. Danes si dam še enkrat menopur in centrocid, jutri ponoven UZ in potem najbrž stopka. Mam pa danes ful napihnjen trebuh, boli me križ, vožnja z avtom me ful nervira, ker me vse tišči.. Aja, imela bom pa delno punkcijo v soboto in potem v nedeljo, ker je okoli še ogromno drobnih foliklov.

Bravo Suzi, kljub kuštrom lepo napreduješ ... bo pa foliklov ko toče ... naj bodo skor vsi polni, pa pol naj se skor čist vsi oplodijo in pridno razvijajo do blastocistk, da bo lepa zaloga

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.05.2009, 10:28

clock-img

Anonimen

grethy, hvala, tud jaz upam, da bo tako. user posted image

clock-img

07.05.2009, 10:52

clock-img

kimsy

pencil-img

904

oj pupe!
Včeraj vas nisem mela časa niti pozdravit!
s.suzi - ja bravo! A vidiš, počasi se daleč pride! Držim pesti!
miklarom - sm kar ok, zaenkrat je še belo, sam mislim, da ne bo več dolgo... Imam že vse simptome pms-ja. Danes sm mela okol 5-ih zj full hude krče.

Koliko časa po ET-ju ste tiste, ki niste ble noseče dobile user posted image . Pa lih ene 8, 9 dan, a ne? user posted image

clock-img

07.05.2009, 11:50

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Suzi - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image  to pa jih bo velikouser posted image

ja tudi mene zanima to kar je napisala kimsy(Koliko časa po ET-ju ste tiste, ki niste ble noseče dobile user posted image . Pa lih ene 8, 9 dan, a ne? user posted image )

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.05.2009, 11:58

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kimsy in Miklarom, to je čisto odvisno od ženske, nekatere so jo dobile 8,9. dan, nekatere kasneje tudi 15,16. dan, nekatere je niso dobile, dokler niso prenehale z prometriumom ali Utrogestanom, nekatere je pa sploh nismo dobile user posted image user posted image user posted image

Svetujem vama, da se prepustita in ne mislita na user posted image  (da ne bo zgledalo, kot da jo kličeta), dokler je ni sta noseči in pika. Tako, da uživajta to nosečnost.

Miklarom, danes ni padel mlečni gres, je bil kar kruh s pašteto, potem sem pa deco peljala malo na sonce.

Suzy, čestitke za lepo rastoče folikle, kar tako naprej, joj kolk bo dece user posted image . Držim pa pestke, da jutri res pade stopka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

07.05.2009, 12:02

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Da ne pozabim,...

koliko od vas je zato, da se 15.5. dobimo v Kongu (Savlje) na kakšnem pirčku ali dveh, soku, kavi...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

07.05.2009, 12:15

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Danes sem spet malo pozna. In kaj vidim? Kakšne fajn stimulacije ste imele včeraj tuki gor. In mene jasno ni bilo na netu. Porka-madona. Neki bo treba ukrenit. V tem času prav potrebujem takšno stimulacijo, da mi bojo jajčka rasla. user posted image

Mismis sem za, samo bom videla kakšno bo počutje in kaj bom imela tisti dan. Ker če bom imela ravno tisti dan ali pa naslednji dan punkcijo, ne vem če bi ga kaj sračkala s ponočevanjem. Če bom pa frej, pa obvezno pridem. Samo napotke bom rabila, kako do tam prilezt. user posted image

Suzy ja super ti gre tole od jajčk. user posted image  user posted image  user posted image

Kimsy in Miklarom da bi belina ostala še nadaljnih 8,5 mesecev. user posted image  Pri meni se je user posted image  vedno pojavila 14 dni po punkciji, ko ni ratalo. Je pa od punce do punce drugače. Tako da se prepustita uživanju na sončku in grde misli glede user posted image  naj grejo kar stran. Šccc, šccccccccc.

clock-img

07.05.2009, 12:22

clock-img

kimsy

pencil-img

904

BarbiG - ti se ne sekiraj zaradi punkcije. Jst sm pridelala 24 celic, me je dr. pohvalila, da sm bla pridna. user posted image po ponkciji pa na poroko! In plesala in vse, kar se na poroki dela! user posted image

clock-img

07.05.2009, 12:36

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

blanč - ja ti si pa privoščoš orenk zajtrkuser posted image , k'r vse naenkrat bi rada imelauser posted image user posted image

Ne saj zdaj drugim prepuščam, samo povem, da čist zares pomagauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

07.05.2009, 12:51

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
user posted image

Skor sem žiučnga fasala predn sem uspela nalepit tale tvoj simpatico buši tlele gor ... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.5.2009 12:53:13 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

07.05.2009, 12:59

clock-img

Anonimen

kimsy in miklarom, tudi jaz držim pesti, da bo pri vama ostala belina in da bosta potem zagledale močan +!!! user posted image   user posted image   user posted image    user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:04

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Da ne pozabim,...

koliko od vas je zato, da se 15.5. dobimo v Kongu (Savlje) na kakšnem pirčku ali dveh, soku, kavi...

Jast, jast user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:06

clock-img

veliki ŠKRAT

pencil-img

141

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Da ne pozabim,...

Jast, jast user posted image

iN JAST TUUUUUUT!!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

clock-img

07.05.2009, 13:24

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

user posted image

user posted image joj, kak lepi buši imamo, prav luštkani steuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.5.2009 13:25:03 >

clock-img

07.05.2009, 13:25

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Dobro jutro vsem skupaj

od kar moj user posted image  zjutraj rihta user posted image  si lahko privoščim daljše spanje, kar priznam da mi kar manjka, glede na to, da ponoči bolj slabo spimo.

A imamo že kaj novičk?

...ti kr počivaj....saj pol ne boš mogalauser posted image ...

< Sporočilo je popravil gloria -- 7.5.2009 13:26:17 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

07.05.2009, 13:26

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Bravo Suzi, kljub kuštrom lepo napreduješ ... bo pa foliklov ko toče ... naj bodo skor vsi polni, pa pol naj se skor čist vsi oplodijo in pridno razvijajo do blastocistk, da bo lepa zaloga

...se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

07.05.2009, 13:28

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Joj, joj gretič, zdej sem pa že kot razstavni exponatuser posted image user posted image user posted image
Hvala miklarom za komplimentuser posted image
Uh, šele zdele sem si gor pršla, da si tole nalimala kot dokazno gradivo...user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 7.5.2009 13:30:36 >

(Mark Twain)

clock-img

07.05.2009, 13:28

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
user posted image

Skor sem žiučnga fasala predn sem uspela nalepit tale tvoj simpatico buši tlele gor ... user posted image user posted image user posted image user posted image

...kok huda majčka user posted image user posted image user posted image user posted image ...buši je pa itak user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:30

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Sonček 33 nagaja računalnik zaradi tega se ne oglasiuser posted image

...pozdrav babike...uživajte...jaz bom bolj leteča danesuser posted image ....

clock-img

07.05.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

blanč, ful ful lep trebušček in super majčka!! user posted image     user posted image     user posted image    user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:36

clock-img

Anonimen

Kako pa je bebiii? Se je kateri kaj javila? Kdaj pride domov?user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:37

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Da se mal pohvalim in vam povem, da imam vse majčke homemade, sem odkrila, kako kamot je majčko potiskatuser posted image user posted image

(Mark Twain)

clock-img

07.05.2009, 13:49

clock-img

Anonimen

blanč, kaj??? sama si jih naredila?? user posted image     user posted image    user posted image   user posted image  Nam boš zaupala kako ali jih boš potem raje prodajala? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem