Dobro jutro vsem skupaj,
kako smo kaj danes na tale lep sončen dan? Mi trije sedaj lepo kofetkamo kavico, ki nam jo je prijazno skuhala Reby, potem bomo zajtrkovali potem pa na sončka
.
Aha vabilo za Kongu velja za vse, stare in nove, zato je tudi takole javno obljavljeno. Tista, ki želi naj se nam pridruži.
BEBIII, lepo da si doma in da je bolje s tabo. Upam, da bo tole bolnišnično bivanje nagrajeno z lepim pluskom
Lana, dobro opravi danes, sicer si sedaj zihr že konec, ampak dobrih želja ni nikoli preveč
Miklarom, a imamo še vedno belino, ti se počasi približuješ cilju. Te kaj živčki dajejo.
Barbi, me veseli, da si malo bolje po Menopurju, saj bo, vsak dan bo bolje. Če ne boš slučajno imela punkcije se nam pa le pridruži v Kongu, ti bo naša mala brajanska pujsa pepa
kazala pot.
Citrnočica, super z UZ, sedaj pa naj tvoji folikli podivjajo in kot praviš, sedaj je pa že čas, da si ti na vrsti, samo verjami v to.
Andreja se mi ni nič javila, mogoče sem ji prepozno poslala mojo številko na z.s., kot kaže bomo morale za novičke o njej počakati, da pride iz bolnice. Upam samo, da je vse v redu
Goldy, kar počivaj sedaj, potem ko bo mala dvojčica ven prišla, bo konec počitka
BBpikica, bomo naslednji teden videli, kaj bo z mojo srečko na kvadrat, zaenkrat sem našponana na to, da bomo imeli dvojčke in mantram, mantram da bo vse ok z mojima Fickom in Packom
. Vidim, da si pa ti strašno leteča, ma saj te razumem, sedaj je prekrasno vreme za zunanja opravila, notri boš potem, ko bo dež.
Reby, kdaj greva torej pogledati male Hedine cotke. Kdaj imaš naslednji teden čas?
Miška, Lepo, da ti prideš v petek, da se malo podrajsam ob tvoj trebušček, da bo deva vidla, kako fajn družbo bo imela
.
T1979 in MBT1979, kje sta, pogrešamo vajuuuuuu...................