writing-img

RE: April/Maj IVF/ICSI 2009

clock-img

15.05.2009, 13:10

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

kimsy - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem ti rekla včeraj, da na vodi čutim da si srečka nosečkauser posted image , mene sedmi čut nikoli ne varauser posted image user posted image user posted image
čestitaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iz srca lubika naša, to mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PLEŠEM, PLEŠEM OD VESELJAuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.5.2009 13:21:55 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

15.05.2009, 13:25

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kimsy jeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Toooooo! Končno lepe novičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

15.05.2009, 13:28

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kimsy jeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Toooooo! Končno lepe novičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tut jst čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:31

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

kimsy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  siiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravoooooooooooo čestitke iz srca upam le da grem za taboooooooo.Jao kok časaše moram jaz čakat? ma ja saj bo samo zaposlit se je treba.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

clock-img

15.05.2009, 13:34

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Dan, mi na vasi so bili do sedaj brez elektrike. Čisto drugi svet, še dobro da imamo štedilnik na plin, da sem si lahko skuhala vsaj mlečni zdrob za zajtrk user posted image user posted image

Kimsy, čestitke za visoko beto user posted image user posted image user posted image , to je čisto super rezultat.

S.Suzi, user posted image user posted image  tole je pa žalostna novička, upam da bo naslednjič bolje, ko ti bodo spremenili postopek v ICSI.

BEBIII, super za številko, saj ti imaš še zamrznjenčke, kajne?

Andreja, ne vem zakaj te boli, sicer mene je tudi še bolelo po punkciji. Kar se mi niti ni zdelo čudno, ker sem vedela, da mi na punkciji niso pobrali vseh foliklov ven, mogoče je tudi tebi pustil Reš kakšnega majhnega notri, pa te sedaj boli, ko pokajo.

Sapi, prva bruhica, super. Meni še nič ni slabo, edino kar je novega je, da sem skoz lačna. Ma to je prav grozno

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.5.2009 13:39:45 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

15.05.2009, 13:36

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kimsyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
FUL SEM VESELA ZATEuser posted image
Sedaj pa uživaj čim večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

15.05.2009, 13:39

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dan, mi na vasi so bili do sedaj brez elektrike. Čisto drugi svet, še dobro da imamo štedilnik na plin, da sem si lahko skuhala vsaj mlečni zdrob za zajtrk user posted image user posted image

BEBIII, super za številko, saj ti imaš še zamrznjenčke, kajne?

Uhh, brez elektrike, ta je pa dobra, takrat šele človek vidi, kaj bi brez nje, v bistvu kako smo razvajeni vsiuser posted image
Ja jaz imam 2 zamrznjenčka- 2 blastocidi, upam, da se bo od teh kakšna primilauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

15.05.2009, 13:40

clock-img

mismis

pencil-img

10486

AKTUALNO  

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

Sobota, 16.05. 
BarbiG - UZ

Nedelja, 17.05. 
zup 2 -UZ

Ponedeljek, 18.05. 
Naska -posvet
Lana08 - ET
citrončica - ET

Torek, 19.05. 
punsha - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi, BEBIII, anonimnaT, Lana70, Skuštrana Suzi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, dr. Pinter)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)
    user posted image  Kimsy (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli
     tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

• clock-img

15.05.2009, 13:41

clock-img

mismis

pencil-img

10486

BEBIII, sigurno se bosta prijela, samo močno moraš verjeti v to user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

clock-img

bit

pencil-img

1211

IVF/ICSI -ijevke,

hvala vam za tople in iskrene besed.....brez vas bi bilo vse težje

v ponedeljek bo še zelo hudo ...potem pa vsak dan bolje.....a je tako....sej me tako učite ..pozitiven je treba bit.user posted image

danes greva z mojim v Koper k mojim staršem si lizat rane....,  morje vse zaceli.

avgusta pa v nove boje z pingotiuser posted image

clock-img

clock-img

Reby

pencil-img

3844

S.Suzi - žal mi je, upam, da te tole ne bo preveč potrlo in da boš lahko čimprej z mislimi v novem boju. Drži se! user posted image
    Kimsy - no vidiš, jaz že vem, zakaj sem te včeraj po riti naklofala. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image
    mismis & co. - Pujse Pepe danes ne bo, dobi obisk sestrične pujse iz Švice user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:43

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismis & co. - Pujse Pepe danes ne bo, dobi obisk sestrične pujse iz Švice user posted image

no vidiš, to pa je smola user posted image

Važno je, da si zraven!"

clock-img

15.05.2009, 13:44

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

no vidiš, to pa je smola user posted image

Sej, pujsa Pepa kruli od jeze, pa kaj čmo user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:44

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

S.suziuser posted image user posted image user posted image user posted image zate tako so pota gospodova žal se je to zgodilo tebi. upaj in misli pozitivno.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

clock-img

15.05.2009, 13:45

clock-img

Anonimen

kimsy, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:52

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

kimssy,
    čestitke!!!!user posted image user posted image , še kakšen poseben recept za uspehuser posted image user posted image user posted image  nam zaupaj!!!!!

suzi....brez besed sem,user posted image user posted image user posted image , meni tudi, razen prvič, delajo ICSI, čeprav IVF je bolj "naravno",pa se zdaj kar redno za to odločajo,
    vseeno je pa res, da bolje takoj, kot da bi 14 dni lažno upala, ali bognedaj še dlje...user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:56

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

mismis
    sej veš men bi blo to tud jasno sam mene ne boli jajčnik pač pa nožnica in vse okoli nje in na wc iti je projekt k se zmer bojim bolečine. No sej če je to dober razlog nič zato sam nimam glih dobrega občutka

clock-img

15.05.2009, 14:59

clock-img

a.jrad

pencil-img

238

Hojla dekleta!

Upam, da se me še spomnite; meseca februarja sem šla v 1 postopek IVF, na žalost je takrat m že prišla 7 dan,  še huje pa je bilo, da sem imela hudo hiperco; no vglavnem sem rabla odklop od vsega in
    vam danes sporočam veselo novičko, da smo tudi mi v sredo, 13.5.2009 zagledali user posted image user posted image  in sicer grejemo 2 zmrznjenčka. Sem pa Rešova; tako za seznam.

Vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image  iskrene čestitke, za vse, ki pa ste v postopkih ali še boste pa držim pesti in navijam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj povem, da Vas berem redno, edino pišem ne.

lep vikend vsem

clock-img

15.05.2009, 15:03

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

mismis kako pa zgledajo tala vaša srečanja v Kongu? Daj se malo razpiši.

clock-img

15.05.2009, 15:11

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

čestitke srečkauser posted image , bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa le čuvaj svoji user posted image user posted image  in lepo ter mirno user posted image  ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

15.05.2009, 15:12

clock-img

Reby

pencil-img

3844

a.jrad - seveda se te spomnemo. To je pa res lepa novička, iskrene čestitke tebi in bodočemu očiju user posted image  user posted image  user posted image Zdej pa se hitro pofočkaj na temi nosečke po ivf user posted image

clock-img

15.05.2009, 15:20

clock-img

a.jrad

pencil-img

238

Reby mi pomagaš priti na temo nosečke po ivf user posted image  

hvala

clock-img

15.05.2009, 15:50

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Reby mi pomagaš priti na temo nosečke po ivf user posted image  

hvala

Seveda user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm

clock-img

15.05.2009, 16:30

clock-img

Anonimen

Eno vprašanje: od punkcije naprej opažam, da ful veliko hodim lulat. Vem, da bi bil problem, če ne bi hodila, ampak kaj pa to?

clock-img

15.05.2009, 17:10

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Bilo je 7 celic, od tega so se oplodile 2. Ena se ni delila, ena pa je zaostala v razvoju. user posted image  Transferja ni bilo.

Sedaj grejo papirji ponovno na konzilij. Naslednjič bo najbrž ICSI, ker imajo celice očitno pretrdo ovojnico.

MA FAK EJ!!!! PA TO JE ZA POP........to je pa tudi kriza, da po toliko celic, ostaneš praznih rok, pa ne morem verjet! SS, drži se!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
    Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
    Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
    Darilni
    Darilni paketi - Želiva si otroka
    Darilni paketi - Ženska sem