writing-img

RE: April/Maj IVF/ICSI 2009

clock-img

20.04.2009, 21:28

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

WP, naj bo belina še dolgo dolgo, najmanj 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja zadnje dneve res nekaj internet blokirauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

20.04.2009, 21:41

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bit user posted image to mi deli. Čestitke pupa. Hočemo slikco testa. Pa opis reakcije tvojega dragega. Pa navijamo za krvni test, ki ima past v petek.

Lubenicožder pa kaj zdej... boš ti šla že v kak postopek.
Pa čakam jst, da še mal zate enkrat pošteno navijam.
Mi3 smo ti super.

slikca testa je v albumu.... na forum mi je pa ne rata user posted image

mi lahko pomagate?

clock-img

20.04.2009, 21:42

clock-img

lana70

pencil-img

2857

BEBIII, meni je pa bil Suprefact usput...ko sem prišla domov s šihta, sem se špiknila in naprej....ampak ta zadeva, bljak, po pol ure me ni ven s sekreta!!!!

clock-img

20.04.2009, 21:44

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

REby ne grem v tiste konce, grem pa vsak dan 2x mimo. Če ne bo glih v službenem času me pokliči pa greva na kofi :)

Madonca, sej res, a ti sploh kdaj nisi na šiht? user posted image

clock-img

20.04.2009, 21:45

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bit user posted image to mi deli. Čestitke pupa. Hočemo slikco testa. Pa opis reakcije tvojega dragega. Pa navijamo za krvni test, ki ima past v petek.

Lubenicožder pa kaj zdej... boš ti šla že v kak postopek.
Pa čakam jst, da še mal zate enkrat pošteno navijam.
Mi3 smo ti super.

slikca testa je v albumu.... na forum mi je pa ne rata user posted image

mi lahko pomagate?

user posted image

evo bit tvojga pluska..user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 21:49

clock-img

bit

pencil-img

1211

lana70 kako si pa ti to tako hitro naredila....najmanj 10 minut se zafrkavam,.. .ti pa tko..user posted image

clock-img

20.04.2009, 21:51

clock-img

bit

pencil-img

1211

aja.... vidiš kok sm pozabljiva...

HVALA... Lana70

clock-img

20.04.2009, 21:53

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Reby, a tako daleč si že??? superuser posted image  Ne ampak res, ta čas me bo pohodil...sploh ne dojemam, da sem sama na koncu..lepo, sem vesela zate.user posted image

Jeeee, Lari, zdej pa še čisto malo in bomo lahko občudovali tvoja škrata, komaj čakam user posted image

clock-img

20.04.2009, 21:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bit user posted image user posted image user posted image  čestitam! in želim mirno in lepo nosečnost

mišmiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image x 1000000000000000000

pija, hvala hvala user posted image  

lara, ti pa še kake 2 tedna drži noge skup, potem pa gaaaas do Rima user posted image  ja, tisti september nama bo ostal v spominu user posted image

zarči moja, poljubček nazaj! user posted image

pikovitek, super zgledaš! user posted image  in hvala za paketek!

pa še za jutri...

Torek, 21.04
Gloria

VSE NAJBOLJŠE!

jaz sem čisto polenjena, danes je bilo še pa še laufanja okoli... no, sej jutri ne bo nič boljše. praznike mam še namen preživet kot kit, potem pa dost user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.04.2009, 22:05

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Lubčke Niku in Lovrotu, pa Abrini princeski in Shukinemu junaku!user posted image

...hvala LL...user posted image ...joj odštevaš dneve a neuser posted image ...ful sem vesela za vas da ste zdržali tolk dolgo 3v1user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej so pa donošeniuser posted image

clock-img

20.04.2009, 22:06

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bit čestitke.

WP - super za belino...naj tako tudi ostane. fajn spi.

..se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 22:08

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Bit vau lepi plusek user posted image user posted image user posted image user posted image
Ledenka zlato hvalauser posted image ...ju3 se oglasi na rr na torticouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 22:09

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Bit vau lepi plusek user posted image user posted image user posted image user posted image
Ledenka zlato hvalauser posted image ...ju3 se oglasi na rr na torticouser posted image user posted image user posted image ..joj ti tudi sitno brojišuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 20.4.2009 22:10:26 >

clock-img

20.04.2009, 22:10

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...nič grem vabila za krst nardit da ih ta teden pošljem ker 9.5. se bliža......lep večeruser posted image

clock-img

20.04.2009, 22:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ledenka zlato hvalauser posted image ...ju3 se oglasi na rr na torticouser posted image user posted image user posted image

a seveda, to pa pridem user posted image  pa le glej, da bo greha vredna! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.04.2009, 23:02

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pikovitek, super zgledaš! user posted image  in hvala za paketek!

joj Ledenkica hvala user posted image Tudi ti izgledaš maksimalno,fenomenalno, super duper enkratno dobro.Res si lepa nosečka.In malenkost za paketek.Saj je samo pozornost.Če pa se boš še kaj mudila na našem koncu,pa le pokliči,greva še na kakšno kavo,čaj.user posted image Uživaj dokler še lahko user posted image

clock-img

20.04.2009, 23:41

clock-img

Dakec

pencil-img

157

Čestitam novim nosečkam za pluske.

Mismis, končno srečka nosečka. Sem zelo, zelo happy. Držim pesti, da bo vse ok še naprej. Res sem happy zate.

Špelka, čimprej se porihtaj, za tvojo pikico pa držim pesti. itak, da je vse ok z njo, ker so že od vsega začetka borci.

Pikovit, živijo.

lupčke vsem.

Sem srečna mamica

clock-img

21.04.2009, 07:17

clock-img

Bumo

pencil-img

612

da še vas tukaj pozdravim....
Bitika user posted image user posted image user posted image user posted image  huraaaaa
wp čakamo na tvoj plusek

clock-img

21.04.2009, 07:34

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

jutrčka evo eno user posted image  za vse vas drage moje pupe

Gloria - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

goldy - hvala za spodbudo in res upam na najboljšeuser posted image

mismis - tebi tudi . in držim pestke za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamica naša

Bit - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo ter mirnouser posted image

Kimsy - ne jest hodim pa v MB

WP - navijam za plusekuser posted image user posted image user posted image

Diana - tudi zate še vedno navijamuser posted image user posted image user posted image

BEBIII , miška73, pikovit, Lana70,Ledenka, Reby,Pija76, zarja, Lara light, 2xMBT1979, sonček33....... in vse ostale ki jih nisem še naštela en velik in topel objemček za dobro jutrouser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 21.4.2009 7:35:45 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

21.04.2009, 08:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Miklarom, kako si nam lepo postregla za dobro jutro. Ti želim prav isto.

A naša Gloria danes praznuje? Ja, punca, vse najboljše. Naj ti sije sonček non stop.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

21.04.2009, 08:25

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Dobro jutro vsem skupaj.

BIT iskrene čestitke za user posted image  user posted image . Želim ti mirno nosečnost.

Pa3cija tista številka 164 (če se ne motim) je za to, da ko pokličeš na prvi dan menstruacije, navedeš tudi to številko. Ta številka je evidenčna in pomeni vstop v postopek.

clock-img

21.04.2009, 08:27

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Dobro jutro! Upam, da ne zaspim, ker je tako zaspanio vreme!
gloria - vse najboljše! user posted image
wp - naj bo belo še kar belo ene 8,5 mesecev!

clock-img

21.04.2009, 08:42

clock-img

GITA14

pencil-img

443

Glorija user posted image  vse najboljše pa naj se ti še kaka skrita želja izpolni.

clock-img

21.04.2009, 08:44

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

WP naj se belina nadaljuje.

Diana kako kaj kaže? Ali si lulala na palčko?

clock-img

21.04.2009, 08:45

clock-img

MBT1979

pencil-img

518

Dobro jutro pupe moje!!!

Miklarom, hvala za kavico. Je fulllll nucala!!!

WP, odlično za belino!!! Naj tako ostane!!! user posted image user posted image user posted image

Gloria, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!

mismis, držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

BarbiG, kako špike? Laufajo?

Diana, kako si? Je testek padel? Držim pesti za + user posted image user posted image user posted image !!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem