IZVIRNO SPOROČILO: detelja
"Danes ob 7.18 sem pokulala na svet, Sofija mi je ime in sem velika 52 cm, težka pa 3590g. Mamica je super, ati pa tudi!"
Štorkljica
Tinaaja no evo zdele sem klicala svojo zobarco pa je rekla da me ne more sprejet dones ker je že zaključla pa dela do pol dveh, pol sem pa rekla za jutr je pa rekla da jutr majo pa obračun da tut ne more wtf, no in me je kljub bolečinam naročila v četrtek šele v četrtek, a do takrat nej pa crknem od bolečin halo sm jezna kot

, no in pol mi še prjav da če je pa zelo boleče nej grem pa v dežurno, in bom tut šla sam pol ne vem zakaj mam svojo zobarco, pol vseen če hodim v dežurno pa je

.
Zob mam pa oprt in bi bil za pozdravit nč tazga pa mi je rekla da on ne bo delala tega ko sem bla noseča halo, morm jo zamenat pa pika, najboljš da pridem k tvoji mami.
Detelj ja dala sem mu unga komarčka pa ostale rožce pa se je tko paču, sej pomoje res dost dobijo z dojenjem ker itak je tut tisto malo manj nasitno mleko vmes ki odžeja.
Zdele se bo mali kmal zbudu za papanje pol grem pa na juriš v dežurno.
Aja našega damo kar v posteljico da sam zaspi pa je tam po enih petih desetih minutah v deželi sanj, je kar priden zaenkrat, bomo vidli kaj nas še vse čaka
LP IN UŽIVAJTE, pri nas se nekaj vreme popravlja upam da bo kaj sončka ali pa vsaj da ne bi dež padal.
I & L 26.6.2004
http://patrik-loris.moj-album.com/