IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
No jaz sem danes prvič uvedla drugačno večerno rutino. Naš Jakob je vedno hotel zaspati le na joški in tega bo ga treba počasi odvaditi.
Malo pred 20h kopanje, pol pa v spalnico in sem ga najprej poskusila malce pomiriti v naročju. Pa se je čez čas začel divje dreti. Pa sem ga pristavila na joško. Ko je nehal jest, sem ga dvignila in podrla kupček, ga poljubila in mu lepo rekla, da sedaj mora pančkati v svoji zibki in ga odložila. Verjetno si lahko predstavljate kakšna je bila njegova reakcija. Jokal je kot da ga iz kože dajem. Pa sem bila vztrajna. Imam pa občutek, da je naš sonček preizkusil prav vse oblike joka, ki jih ima na lagerju (je verjetno sprobaval, če bo zaleglo). No pa sem mu popravljala dudiko nazaj v usta in mu nežno in umirjeno prigovarjala. Čez približno 20 min se je umiril in sedaj pančka.
Saj vem, da je to šele začetek in da nas jutri in še nekaj dni čaka isto, vendar je to danes bil že pravi mali uspeh.
Se mi pa bošček smili, saj si ni sam kriv, da je tako - na žalost sem ga jaz navadila na to, da je hotel zaspati le na joški.
Vsem želim lep večer in mirno noč!
veronikab
Ala ti vera, da ti je uspelo.

Tudi midve sva včeraj imeli en poskus, toda neuspel

. Na rokah mi je že skoraj zaspala, pa sem si rekla, kaj pa če bi poskusili. Sem jo dala v posteljico, se je že hotela začet dret, pa je zagledala glasbeni vrtiljak nad sabo, kar jo je za nekaj časa zaposlilo. Potem se je spravila na svoje roke, jaz sem ji dala še svojo majico, pa jo je skoraj pojedla

. Pa tako jo je vohala kot en psiček

. Ampak zaspala pa ni. Tako da sem jo po 15 minutah spet vzela k sebi in je seveda takoj zaspala na maminih nedrjih

. Je pa zato uspel prvi poskus prestavljanja v njeno posteljico, tako da smo že hitro spančkali. Priznam, da je pa jokat ne bi mogla pustit, mi srce enostavno ne bi dopustilo.