Kapljice koroših lekarn - dobijo se samo na koroskem. narocis preko telefona. Cena kaljic 3,5 €, postnina 3,5€.
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...
2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...
3. kako dologo boste/ste uprabljale tetra majčke?
1. a pol si se raje odlocila za aptamil ne za dojenje.. probaj jo nosit 20-30 min po hranjenju bolj v pokoncnem polozaju, pazi, da ji kaj ne pritiska na busija.
2.
Morojev refleks: Ob določenih zunanjih dražljajih kot so nenaden zvok ali nagel gib, se dojenček prestraši, zakrili z rokami in nogami ter pogosto tudi glasno zajoka.
3. jih je skoraj ze prerasla. zdaj bom pocasi zacela uporabljat majcke, ki se oblecejo cez glavo.