IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk
pri nas je patronažna rekla, da mora imeti bebi vsaj 7-8 obrokov na dan, da se mleko dela.
tinaaja-če ti bebi fajn napreduje je mislim, da brezveze, da ga budiš ponoči. men je zvečer ob 9 al pa 10 pol se pa zbudi ob 2-3 in pa ob 5-6 al pa ob 7-čist različno. a ti mu daješ AM zraven? ker naš tamali je dans dopoldne mel pravi maraton-od 8 do 12 vsak pol ure na zizi
. sm že čist obupala, da nimam dojst mleka. pol sm pa na forumu dojenje na med.over.net prebrala, da imajo bebiji lahko poskok v rasti in se zato tako doji. mah js sm zato doma na porodniški, da mu dam zizo ko jo hoče, pa čeprav dobiš skor živčnega zravn.
bujenje-no js ga budim na 3ure in ker ponavadi jeva od pol ure do 1 uro, tut js sm gledam na uro kdaj bo jedel pa kdaj bo minil ta čas
jaz je ne budim ponoci. sem ji dala do zdaj ene 5x dodatek zvecer ja - al moje nacrpano mleko al pa AM. drugace pa dojenje, dojenje, dojenje. jaz ji tud dam na zahtevo, ceprav mi je njeno dojenje cist cudno. ful kratki podoji, pa kar nekaj se razburja. tko na uc bi rekla, da ful premal ampak glede na njen izgled, ko vidno napreduje, ocitno dobi dovolj.
7-8 obrokov - zdaj je tukaj spet odvisno, a dojis na eni al obeh na podoj. jaz recimo ful bolj pogosto dojim na desno, ekr boljs dela. sem pri brini dojila samo na desni od ene 8m dalje. levo se kar ukinila, je ni marala. zdaj je spet tko, da desna ful vec mleka proizvaja.. no na levi zher nimava 7 podojev na dan, ce so 2-3 ornj je ze ful.
joj, jaz bi bila prav srecna, da bi dita spala vsaj 1x na dan v stanovanju 3 ure skupaj. dolgo spi samo zunaj na sprehodu.
pogosto dojenje - ja poskok v raste je cisto mozen.