IZVIRNO SPOROČILO: janja*
Nalini na tvojem mestu jest ne bi dajala čaja,ker vse dobi pri tebi pijačo in hrano.Jest nisem dajala ničesar do 6 meseca.Malo večkrat se hoče dojiti in to je to.
enako. drugace pa bravo za uspesen pregled in lepo napredovanje tezi
jutro mamice
No danes bova z ditko prvic sami.. oci ima nujne zadeve v sluzbi (pa je se vedno na ocetovskem

), brina gre pa v varstvo. ji fali druzba. dopoldne en izi sprehod, pol pa vejretno malo krepcilnega spanca
Mene je pa zgelda isias zagrabu, al nekaj .. boli me desna stran od kriza, ledven predel,... vcasih mi skoraj nogo spodnese ko zacnem hodit. sem poskusala celo noc na hrbtu spat, upam,da se kmalu umiri.
ima katera izkusnje s tem?
Pampers newborn se mi zdi, da so v mulelrju okol 7€, nisem ziher. pogledam naslednjic.
aja, mislim, da nisem napisala zadnjic kako je slo s tehtanjem. no nasa dama je prava jedla in je v enem tednu dobila gor 400g

prva je v celem emsecu sla gor 550g, tko da si lahko predstavljate, da sem cel dan kar plesala od veselja ob pogledu na 400g
pa priporocam (vsaj ljubljancanakam) obisk ZOO... ufff je bilo lustno.. sem se mojmu kupila letno karto, ceprav se je neki upiral

nema spasa, bo moral zraven hodit
zizalarm klice