Čestitke za Rožnik!

Jaz bom še gotovo morala počakat vsaj 3 tedne, saj komaj hodim

. Madonca so me zmatrali, pa križ me tako boli, da bom morala bit kar pridna, ko bom lahko začela telovadit. Obvezno pilates, če se hočem spravit v red.
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
jernejav lepe slikice, Anže je pravi srček
šivi verjetno ste že pisale, pa me vseeno zanima, ker nisem zasledila, kdaj odpadejo šivi? Jaz jih mam že 2 tedna, a bodo še dolgo?
spanje čez dan in ponoči vem, da se je o tem že pisalo, ampak me vseeno zanima...koliko vaši otročki spijo podnevi in koliko ponoči? Ker mislim, da moja dosti spi podnevi in mogoče malo slabše ponoči....malo bi rada primerjala.
Vidim, da je tuga tukaj, verjetno ste vsi zunaj...mi pa mamo tako zasrano vreme, da me je kar groza, da bi Sofijo ven peljala. Ajda je zunaj z babico, midve se pa pred mrazom in vetrom notri v hiši skrivave
Pri nas našo gospodično čez dan budimo na 3 ure, zadnja dva dni se je sama zbujala tudi na eno uro, pa dve, pa hotela jesti, pa smo bili že čist zmešani, kdaj jo je sedaj treba spet zbuditi ... ponoči pa je na 4 ure, tako da spimo malo dlje.
Očitno je bil res nek čuden dan, gotovo kaj z luno, ker mi smo tudi imeli cirkus - sem že mislila, da je z našo princesko kaj narobe. Nič ji ni pasalo, pa ni mogla spati, pa jedla bi na eno uro ... očitno je bilo nekaj v zraku.
detelja.jaz sem pa zdaj to k sem prebrala prav debelo pogleddala.A res al kaj ,tko male že lahko imajo prvo M
Nena.našmnu tud zgleda nekaj ne paše.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
detelja.jaz sem pa zdaj to k sem prebrala prav debelo pogleddala.A res al kaj ,tko male že lahko imajo prvo M
ja, tudi jaz sem v porodnišnici otroško sestro tako na debelo pogledala, ko mi je rekla, da je to menstruacija...baje jo dobijo zaradi mamicinih hormonov...lahko pa imajo še poleg tega nabrekle dojke..zadnjič pa je p rekla, da so tudi mozoljčki posledica mamicinih hormonov...kam smo prišli

komaj se narodijo in že je prva M...no, to sem jaz že slišala, ampak nisem bila glih ziher da je to res in da bom ravno to jaz doživela pri svoji pupi...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
maja je tudi tečka danes...sam bi se nosila...v ležalniku skoz neki jamra pa joče, ko jo dvignem v roke pa spi, ampak je taka lisička je ne smem dat v posteljo me takoj tako debelo pogleda...mi gre to vreme tako na živce, da ne morem z njo ven...zadnje čase ugotavljam, da sve tako navezani...jo ati mal pazi ko mami kaj drugo dela pa sam gleda kje sem pa tako na veliko posluša pa se obrača za mano...pa ko joče ni šans, da bi jo ati pomiril...sam mamica...sicer pa se mi to fajn zdi
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
ja, tudi jaz sem v porodnišnici otroško sestro tako na debelo pogledala, ko mi je rekla, da je to menstruacija...baje jo dobijo zaradi mamicinih hormonov...lahko pa imajo še poleg tega nabrekle dojke..zadnjič pa je p rekla, da so tudi mozoljčki posledica mamicinih hormonov...kam smo prišli
komaj se narodijo in že je prva M...no, to sem jaz že slišala, ampak nisem bila glih ziher da je to res in da bom ravno to jaz doživela pri svoji pupi...
ojej res hecno
štorkljica:jaz imam biogaja kapljice in mu dam pri popoldanskem obroku vseh5 naenkrat,če pa ga črviči tu pa tam še 2-3 kapljice sab simplex-tko da sab simplex dobi na dan nekje 10 kapljic odvisno ,kako ga mučijo krčki,ki mu res pomagajo.No moram pa povedat da mu biogaja tudi zelo pomagajo in ima za vsako ko ga previjam ornk polno pleničko
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta.
Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ?
Ne vem zakaj, kardiolog je rekel da ga bodo uspavali in da bova potem mogla počakat 6 ur v bolnici, tako da zjutraj prideva, zvečer pa greva domov.
Ti kar čim več sprašuj, naj ti povedo, zakaj ga morajo uspavati. Saj veš, eni doktorji niso kaj preveč zgovorni in je treba kar drezati v njih, da izveš kaj. Pa držim pesti, da bo vse ok.
Tak veš da sem se šla pozanimat..
Uspavali ga bodo zaradi tega, ker se sedaj že zelo dobro zaveda vseh zvokov in bi naj ti zvoki ki so pri UZ( šumenje, bitje srca...) lahko povzročili poškodbe možganov in sluha.
Dali mu bodo sirup po katerem bo zaspal, tako da to niti ni neko močno uspavalo.
Tudi jaz mislim da bo vse OK in da bo šum s časom izginil...
Seveda, človek kar pozabi na vse te reči. Je pa fajn, da veš zakaj, si gotovo bolj mirna, a ne? Pa seveda držim pesti, da bodo ti šumčki pri naših zakladkih res le začasni.
Boš videla, čez leto bosta šumčka izginila in najini lepi pikici bosta dva zdrava lumpeka
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!