IZVIRNO SPOROČILO: jana81
veš kaj je meni smešno ... da sem prej res kupovala kar sem potrebovala in ne gledala na ceno, zdej pa sem mogla resno premislit kje je ceneje, in sva zadnjič z mojim kupovala v treh različnih trgovinah, da sva prišparala... upam da mi tega ne bo treba več delat, ker me ubija...zato sem komaj čakala da začnem delat , ker s tole porazno porodniško ne gre .
Prav spoštujem tiste ki z minimalno plačo preživijo čez mesec.
Čeprav ubija, se navadiš, ker nimaš druge izbire. Tudi jaz sem bila prej taka, da sem šla v trgovino in kupila kar sem rabila. Ampak tega je že 9 let. Uf, koliko je že minilo. Ko sem bila v Lj sem imela sanjsko "plačo", ko sem prišla v Mb, pa sem se zjokala, ker niti tretjino prejšnje plače nisem zaslužila. Takrat se je začelo z gledanjem kaj kupiti za koliko denarja in .....
Jaz tudi upam, da bo boljše ko bom šla v službo, ker bi rada vsaj toliko imela "viška" vsak mesec, da bi izdelali mansardo.
Mi je tašča zadnjič rekla, da naj se poročiva, pa ve kako stojijo stvari. Sem bila kar jezna.

A ohcet je pa zastonj ali kaj!!!!

Njej ni težko, ko jamra vsakič ko pride iz trgovine koliko je zapravila, pa da ne sme več v trgovino, pa še kar naprej hodi in kupuje kar pač rabi ali ji je všeč. Mene to sploh ne moti, naj si kupi kaj hoče, saj si je zaslužila denar, samo naj mi ne jamra, da nima. To me je že pri mojih starših motilo oz. pri moji mami, ki pa je HB nehala s tem.