Dan, dan!
Ej, kako paše tale ohladitev ... ker tale vročina je bila že prav ubijajoča ... čeprav po drugi strani so te razlike prav tako nevarne za naš organizem in potem bodi pameten in se pravilno obleči.
Zgleda,da ohladitev vpliva tudi na našo debato, ker se je prav lepo razživela
Moja pikolina spi, je bila prej prav hecna, nič tečkana ali da bi pokazala, da je zaspana, ampak medtem, ko je jedla piškotek in pila zraven sok, je začela kinkati ... sem jo samo dvignila in položila v posteljico ... ja, zdej jo navajam na 1x spanje čez dan in gre spat okol 11.30, spi 1-2 urci in potem do večera zdrži.
Big mamma; jaz bi na tvojem mestu popokala otroke in šla za 1 teden na morje ... vsi si zaslužite malce oddiha ... še najbolj ti, čeprav boš ob 5 otrocih bolj malo počivala ... ampak mislim, da boš razveselila otroke, saj bodo čofotali v morju, se naužili morskega zraka, se družili ... ne vem, no ...
Malamalinca;
veš, da ti privoščim podaljšanje ... pa boste celo poletje uživali na morčku ... držim pesti, da s Kajo ni hujšega.
Majček; ti se le večkrat oglasi ... se narežim tvojim postom ... ob naslednjem pisanju pa kar večkrat priticni ctrl+c
, pa tvoji posti ne bodo šli v franže ... pa res škoda, ker se niste uspeli udeležit piknika.
Tanja; nič se sekirat glede kilaže Neli ... je čist OK ... Tia ima podobno kilažo, pa ima prav lepo zalite nogice in prikupnega bušija. Tile P čist preveč psihirajo in strašijo starše. Glede obutve raje izberi Teva-ice, so luštni modeli, udobni ... crocsi so sicer tud fajn, ampak za tako majhne nogice čist preveč nerodni ... no, to je moje mišljenje.
Bela vrtnica; prav fino se imate ... uživajte še naprej. Naš letošnji dopust bo v Savudriji, v prikolici.
Srečka; saj bo tole poslabšanje tud malce ohladilo primorska tla ... pa uživajte v svojem raju!
Včerajšnji večer sem preživela na urgenci ... ma, jaz ne vem, kaj je z mojim zdravjem ... sem čist sesuta in se mi zdi, da sam še okol dr.jev letam
... dva dni me je prav zoprno bolel trebuh, pravzaprav niti nisem mogla definirat ali trebuh ali rodila ... pa sem se šla včeraj pokazat in sem šla do ginek. amb., kjer so me pregledali in vzeli kri ... nekaj se kaže kot vnetje, ampak se moram ju3 pridit še 1x pokazat ... porka, hočem biti zdrava in fit!!!!
Danes sem si zadala, da bom bolj na izi, čeprav me kup cunj opozarja, da bi bilo fino, da se zmanjša ... mogoče pa ne bi bilo švoh, da bi malce sprehodila likalnik ... no, pa mi bo s5 vroče
...
Želim vam lep dan!
< Sporočilo je popravil NiLe -- 27.5.2009 12:28:05 >