Helow
Simvir, a vi pa že kar brez dude
pri nas za spanje mora bit ... čez dan jih pa kar pospravim, da se ne navadi vlečt tisto dudo tud kar tako
IZVIRNO SPOROČILO: simvir
Scorpio tole z vašim spanjem čez dan je pa res na izi. Mogoče pa preveč spi, pa se ponoči potem zbuja. mi spimo ponoči, če ga res ful ne matrajo zobki, odkar mora zjutraj vstajajati že pred šesto.
žal tud to očitno ne bo res
je bil včeraj cel dan v varstvu pri moji mami. Vstal je ob 7h, čez dan je odspal dobro urico pa potem v avtu še pol ure. Midva sva bila pridna, sva pripeljala in sestavila Nalovo novo posteljo pa par omar. Ko sem ga pripeljala domov, je bil sicer grozno zaspan, pa je bilo očitno toliko novega, da ni zaspal do 23h

pa ni nič bolje spal kot drugače, še vedno se je ene trikrat vmes zbudil za dudo, zjutraj pa ob pol 7h vstat ... jst pa

smo šli že ob 8h ven, pa na igrišče divjat, mal do desetih je pa v vozičku zaspal, sem ga prestavila sedajle v posteljo in spi naprej ... zvečer bomo pa videli. Najbrž ga popoldne ne bom več dala spat, zvečer okrog 9h (greva ob pol 8h gledat še mojo sestrično iz Argentine, ko imajo ravno pri nas en nastop), pa bomo videli, kakšna bo noč.
Sicer očitno jst ne rabim prov veliko spanca, ker zaenkrat še kar funkcioniram ... bomo pa prav kmalu videli, če so moji možgani sposobni funkcionirat z malo spanca, ker se bo počasi treba lotit še kakšno knjigo prebrat, da bo tistih par izpitov jeseni šlo z lahkoto
mal me mori edino statistika, ker naravoslovnih zadev sem se pa čist odvadila, mamo same družboslovne in sploh ne vem, kako se lotit zadeve
Jabolko, super, da ste se tkole zmenili za dopust

mi je všeč taka bolj popotniška ideja

sem ravno včeraj gledala ene fotke iz kampa ... se mi je kar zaluštalo ... borovci pa tiste iglice po tleh ... mmmmmmmmmm, jst bi spet mal morja
BM, ti si pa ful pridna z delom na vrtu

pa super za dober pridelek in čestitke tvoji pupi za izpit. jst se že ene 10 let spravljam delat izpit za motor, pa finance kar pobegnejo
Srečka, pejte vi na morje kej počivat, ne pa da skoz samo delate

se ne reče temu za brezveze dopust pa počitnice

pa bravo za tvojo babi

imaš očitno njeno pozitivno naravnanost
tko, pol komentarjev je ušlo skozi luknje ... če se ne morem zgovarjat več na

, bo pa vročina kriva
uživajte bejbe ... upam, da v senčki, s sladoledom al pa bandidosom