Dobro jutro dober dan
a lahko pozdravim čist po nosečniško ...

tele slabosti so vedno hujše, tko da v službi včasih komaj zdržim ... popoldne me pa k sreči MM kar razbremeni

pa dobro, da so zadnje noči še kar, tako da se lahko tudi malo naspim ... pa upam, da se ne pokvarijo takoj, ker mrfi še vedno deluje

no, polna luna nam noči vedno blazno pokvarijo, se zbujamo non-stop, tko da sem ko zombi ... pa so ostale noči zadnje čase res toliko boljše, da se v splošnem ne morem pritoževat. Vstanemo samo še 1x ali 2x
sem si pa včeraj kupila nov pulover, tak, malo daljši, da lahko pod njim odpnem gumb na kavbojkah, ker je naš

že ves špeh pririnil na plano
Srečka, pri nas na potrdilu za vrtec ni pisalo nič v zvezi s cepljenji, tako da je odvisno ali od vrtca ali pa od pediatra. No, upam, da ne boste imeli težav zaradi tega ... ker, kaj jih sploh briga

s tem, ko tvoj otrok ni cepljen, itak ne ogrožaš nikogar ... mogoče je malo več možnosti, da bi Iza dobila kakšno od teh bolezni, proti katerim so ostali otroci itak cepljeni ... pa še to je zelo malo možnosti. V glavnem, držim pesti, da ne bojo komplicirali in bo Iza lahko ponosno zakorakala v vrtec novim dogodivščinam naproti
zdej pa šibam delat ... čavči