IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Punce 1 ??????? tiste k dojite.
Moj otrok je na veliko začel zavračati joškico. Že 2 dni ne in ne. Pa se tak dere, ko ga pristavim, kot da bi ga rezala na koščke. Tak joka in se dere. Pa včasih kaj potegne ven. Danes pa nič. Sem ga 100krat pristavila on pa vedno eno in isto.
Pa zdaj od včeraj je začel, če ga pristavim na dojko, takooooooooo grist me po bradavicah, da mi je dobesedno prej kri ulila se iz dojke ven.
Pa je šel spat brez joške. Spet.
A pri kakšni tudi zavrača na veliko joško?????????????????? A nevem no zdaj k je GH, ali vam zavračajo mleko?????????????????? Tudi vas sprašujem, ki jih zalivate????????????????????????????''
Kakšna rešitev??????????????????????'' Je moj srček me mal hotu potolažit.
Je reku: Srček, saj vem da ti je hudo, ko Roky več noče se dojiti, sam pomisli saj si ga dojila že 6 mesecev. Morda pa več noče, al pa ne rabi. Saj je zadosti tudi dojenje tistih par dni po rojstvu.
Pa če noče noče. Saj vem da ti je fullll hudo.
Jaz pa v jokkkkkkkkkkkkk. Pa me je stisnu tak.
Jaz bi rada, da bi se postopno odstavil, ne pa skoraj kar naenkrat. Čez dan ni hotel se dojiti, zjutraj štrajkat. Zdaj pa sploh ne več.
Uffffffffffffffffffff sm morala to iz sebe vn dati. Seveda pa dobrodošel kakršnenkoli predlog.
HVALA ŽE V NAPREJ.
Joj, jaz sem pa samo zato prišla zdaj na RR, da povem svoj problem: meni pa Inya zdaj tudi že 3 dni ful štrajka z mlekom. Danes je bilo najhuje. Zjutraj je iz flaške spila 50ml in potem nič!!! Skozi hrano je sicer dobila 630ml, tudi v zelenjavo in sadje ji damo, ostalo itak čez mlečne obroke. Včeraj sem ji poskusila dati mleko po žličkah pa je nekako šlo, danes pa ne. Ne vem kaj naj naredim.
Zvečer sem poskusila, da pač vztrajam. In sem ji ponujala vsake 10min, ker sem vedela, da je nekje ob tistem času lačna. In ne in ne in jok in dretje. In jaz živčna in je bila groza. No pol jo je pa moj vzel, da se pomiri in je zaspala... In sem se odločila. Ne bom več silila. Jutri bom čez dan večkrat ponujala (pred, med, po vsakem obroku) ampak po moje itak ne bo delovalo.
Moj mlajši brat je bil isti, se spomnim on je pri 3 mesecih nehal flaško in mu je mami morala po žlički dajat. Samo pozneje je pa pri prijateljih videl, da imajo flaško pa je on tudi spet začel, čredni nagon
Sem pa zelo zelo down, ker je zaspala pač jokica in brez večerje... In da sem bila jezna nanjo... Sem vam morala povedat če ima pa katera od vas kak predlog bom pa hvaležna.