IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Jolly..zakaj pa ne posljes sline tja, kamor sem ti dala kontakt? To je se vedno bolj relevantno, glede na to, da to gleda skozi njegov DNK.
Kar pa opisujes pa meni zelo deluje kot alergija na mleko..vsaj pri nas je blo tak..mal teckast, ni dobro spal, zelen kakec, črvici ga..in to se je vedno pojavilo, ce sem se pregresila (nevede, ker nisem se vedela, da doloceno zivilo vsebuje mleko).
Mi imamo alergijo na jajca. Mleko fajn prenese, to kar pa si ti opisovala, pa mi dobimo, če dobi kaj jajčnega vmes med hrano. Plus da se nam še izpuščajčki naredijo.
Vemo pa, da bo dobil alergijo, ker je prvo blato zelenkaste barve, tečen k norc, spanje pa ima moteno.
Jolly če se ne motim, si bila na pregledu za KM, in vam ni nič pokazalo. Če pa se to sam zadnje čase dogaja, je morda kaka hrana, ki jo poje, vendar ga pač napenja kasneje. Al pa poje preveč proti večeru.
Sto ljudi sto čudi (namest ljudi beri nasvetov).
Al pa, da imaš pač bolj zahtevnega malčka. Važn pa je, pa se boš tudi ti strinjala z menoj
DA JE ŽIV IN ZDRAV, ZDRAVE PAMETI, IMA VSE ROKE, NOGE, GLAVO, VSE PRSTE.
Tako da, karkoli ga že muči, je morda prehodno. Če ne, pa reci P naj ga orng pogleda. Pa kako fajn si vzami, ne pa če se ne motim Brtoničkovo. Al pa njej reci, da zahtevaš, (itak plačuješ zavarovanje), ker ga nekaj matra.