Dan!
Midva sva včrrajšnje dopoldne preživela v službi in je bil Matic ultra priden - samo pri enem sodelacu je govoril, ko pa je prišel v ženske roke je bil popolnoma tiho. Razlog: vse 3 sodelavke so imele neke dolge ogrlice in se je tako motil z njimi, da niti ni opazil, pri kateri je v rokah, ker je samo mečkal in mečkal med prsti tista čudna čuda
Ko je prišel še v ene moške roke, pa se je seveda z rokami zakadil v brke
Sedaj poznam recept, kaj narediti, kadar bo tečnaril - ogrlico okrog vratu, pa bo mir
Sem pa zelo slabe volje, ker me od prihoda domov z morja skoraj non-stop boli glava in sem čisto preč. Zjutraj se zbudim z njim, zvečer grem spat z njim. Se me drži kot klop
Suzy124 vse naj, naj, naj Maju za 7 mesecev!
Lovely meni se zdi, da sta se glede nakupa hiške prav odločila. Jaz že tako ali tako občudujem vse, ki se upate zakreditirati glede na tole finančno situacijo - sem bolj cagave sorte in imam vedno v mislih tisti
"kaj pa če se kaj zalomi". Moj pravi, da sem čist preveč panična, sama pa mislim, da sem preveč ziheraške sorte in hočem vedno imeti neko rezervo za vse. No, glede na to, da strokovnjaki napovedujejo padec cen, pa itak - kolikor bosta prihranila, bo bolje kot nič! Meni je faktor povezav zelo pomemben, ker sem se ves čas mogla ozirat naavtobuse in vlake, pa dejansko nimamo tako daleč od centra mesta - najedla sem se teh voznih redov, tako da HB za avtomobile in mobilnost...
Jolly123 na bioresonanco se sicer ne spoznam, se mi pa glede na vse napisano in izkušnje ostalih mamic zdi zelo čudno. Po tej logiki Taj sploh ne bi smel ničesar jesti, ti pa mu praktično daješ skoraj vse in večjih težav res ni... Mislim, da bi bilo bolje, če zamenjaš tole in greš kam drugam.
Tosca, Jolly123 pri nas je bilo ugotovljeno, da Matic ne mara preveč ljudi na kupu, ki čebljajo. Rabi svoj mir - ostalo ropotanje ga niti ne moti, ker se mi zdi, da se je v nosečnosti še v trebuščku navadil na vse sorte. Na morju je postal nervozen takoj, ko smo prestopili prag restavracije - k sreči nama je kmalu kapnilo, da je bolje, če jemo zunaj na pokriti terasi, kjer je bilo manj ljudi in se tudi zvoki bolj porazgubijo v zraku.