Suzy124 od sadja je jedel jabolko, hruško (kuhano), breskve, marelice in banano. Komaj čakam, da se prične sezonsko sadje, ker ga imajo moji dosti.
Sončnica24 jaz sem mu dala za poskusit, ker me je požiral z očmi, ko sem jo jedla - malo je pocuzal, potem pa ugotovil, da je prekislo zanj
Reakcije ni bilo. Sicer pa mu jagod še nisem dala za jesti v oborku, razen v kašicah Hipp.
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Ampak res je zdele invazija zobkov
Naš Tilen pa čaka na Metko
Mene pa zanima, kaj naredite, ko otrok noče pojesti tistega, kar ste skuhale. Moj zadnje čase neki štrajka. In pol mu dam Hipp (zdej mu vsaj to kar gre).
Običajno imam še kak rezervni plan, zadnje dni jogurt in kakšno sadje, ki ga vmešam. Prej sem mu dajala mlečno kašo ali pa samo sadje. Nekaj imam vedno v rezervi. Se večkrat naredi, da je kaj bljak, pa očitno je take sorte, da gospodič ne bo jedel 2 dni zapored isto kosilo

Sicer pa sedaj že lahko vmešamo v hrano provansalska zelišča, ki hrano res izboljšajo. Poskusi še s tem.
Tejčika29 jogurte sdem zaenkrat kupovala od Ljubljanskih mlekarn in sicer samo navadne, pa mu vmes dam sadje. Skuto sem poskusila Obstgarten in male Hoferjeve skutke, v rito gre vse (da le ni zelena zelenjava). Včeraj sem mu v jogurt vmešala sadje iz kompota - hruške in breskve, pa je bilo njami oz. aaaaammm