Dobro jutro!
Mene pa glava boli za znoret
Me je na Gradiškem jezeru napihalo, včeraj smo pa v gozdu napravljali drva in sem samo še zraven dobila
Si grem eno kavo z limono skuhat, če bo kaj bolje, sicer mi pa ne preostane drugega kot kakšen lekadol.
Obe slavljenki vse najboljše za pol tortice!!!
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78
Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje.
Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku?
A ni že Dream nekaj o takem lončku govorila? Mogoče gre za enako zadevo ...
Ja, jaz sem bila. Pri nas se lonček obnese, edino zgleda, da ga fejst dlesni srbijo, ker skoz hoče gristi ta nastavek za pitje in se malo afna...
Danes se bova šla mogoče slikat za osebno, če bom pri volji. Kar odlašam in odlašam, ker se mi res ne da
Gogabojan za bolečine v križu je značilno, da s poležavanjem kvečjemu naraščajo, tako da če se ti da, kar bodi v gibanju. Pa fajn bi bilo, če bi kakšne vaje delala za krešpitev hrbtnih mišic (Jaz stara đomba bom že vedela, ker sem imela operacijo na hrbtenici). Pa kakšno kopanje v toplicah ti tudi ne bi škodilo (Čatež in Laško sta med boljšimi glede vpliva vode na takšne vrste bolečin).
No, zdej grem pa res v kuhinjo in še vam skuham jutranjo

(kavico) in

(čaj)