IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
Joj problem........Pikicastonoga kaj bo za kosilo......jest pojma nimam kaj naj danes jem. Ob 5.30 sem pojedla dve pomaranči zdej mi pa kruli ko
pa ne vem kaj naj v usta dam.
Jej jej ja meni bi tud krulilo, če ne bi jedla 6 ur ... tis i ful stroga do sebe! A boš zdržala tak tempo? Držim pesti ...
Jaz npr vsak dan jem sadje in zelenjavo v neomejenih količinah ...in ne gledam na to, da ne bi smela sadja mešati, pač jem, kar mi paše ...potem za vmes pa tud odvinso kter dan je, če je npr. beljakovinski cel dan veselo vmes papcam jogurte in sirčeka ...no danes semv mes samo sadje ...
za kosilo sem ravnokar skuhala zelenjavno mineštrico njami, grem zdej jest :) sem notr vrgla korenje, krompir, por, cvetačo, brokoli , ponavadi naredim gresove cmoke, vendar ne dam krompirja in pride taka čista zelenjavna juhica , no danes sem pa brez cmokov, krompir sem pa naribala, da mi je juhico zgostilo (namesto moke in mleka-temu mi rečemo podmet) v tako mineštrico njami se mi že hladi na krožniku :) pa kr kako kos kruha vsak dan pojem, zdele bi ga tud, pa ga nimam

tko da ...bom pa dva krožnika juhice :)