IZVIRNO SPOROČILO: valla.
janja, kako imaš pa ti zdaj obroke razporejene? Kdaj še dojiš, koliko ima polnih obrokov GH?
lih sem zjutraj v postelji študirala da te bom vprašala kako sedaj ti uvajaš in kdaj dojiš pol pa sem prebrala da nimaš še obroka Gh.....pa sem preskočila
ni pri nas je sedaj tkole
zjutraj ob 7 al 7.30 odvisno kdaj se zbudi dojim , ob pol 10 - 10-30 dojim potem tko če mamo kosilo ob 15 h ji dam jogurt ob 13 oz. čist odvisno kako je dan in tud al je lačna al ne in al pohajam okoli, včasih ji tud po podoju dam jogurt itak vse pojej

....pa potem ne jej do 15 h takrat ima kosilo z nami....ob 18 h dojim sedaj pa spet odvisno od dneva....ji dam ob 20 h kašico (sedaj jej keksolino ) in potem jo ob 21 še podojim..odvisno no...med tednom je tkole...danes se je zjutraj dojila, pa od 10 dojila, pa ob 12.30 je jedla kosilo...sedaj spi...k se bo zbudila ji bom verjetno dala sadno kašico to bo okoli 16.30 h potem jo bom ob 19 h dojila pa ji dam potem kak piškotek za glodat... pa spet dojila ob 21 h , ker ji bom dala tko pozno kašico popoldan ji ne bom dajala zvečer keksolina ker mi itak odspi celo noč

madona sem zbluzla sedaj....sem pa tela ukint dojenje ob 11 h pa potem mi rata štala ker mam obrok iz ene joške lih lepo 4 podoji na dan, tko da ne bom še nič ukinjala do sedmega meseca, potem bom pa šla na dojenje zjutraj in zvečer ,pa počasi jutra ukiniti in dojit sam zvečer....moram končat dojit do 11 meseca k gre v vrtec jaz pa v šiht in imam dvoizmensko delo....pri manci sem po sedmem mesecu dojila zjutraj in zvečer dva meseca potem še en mesec sam zvečer in pri 10 mesecih se ni htela več dojit, no tko upam da mi tud sedaj tko rata....bomo vidli....
je pa včeraj jedla mleto meso ( goveje ), je naše domače, ker piščanci so danes itak umetno pitani

....pa tud svinjsko ji bom dala drug mesec ker je domače....govorim zase ker imamo domače meso....če bi kupovala bi z govedino še počakala kak mesec....
nč mi smo doma ker pada dež, punci spita skupaj v postelji, moj preklapla programe na tv, jaz pa se tud grem mal uležt na kavč