IZVIRNO SPOROČILO: irma78
Sem se samo hecala.
Ampak tole z Bojanom je pa kar kriza. Ampak vedi in zavedaj se, da ti NISI SLABA MAMA. Če si ti, potem sem tudi jaz, ki pa Nika preveč hranim. Pa jaz vem, da nisem slaba mami in tudi ti si NAJBOLJŠA MAMI NA SVETU. Bodi prepričana v to. Pa napiši si 100 post it-ov in si jih nalimaj po stanovanju, pa se boš prepričala. Saj vidiš, kako te Bojan obožuje in ima rad - jaz sem se pa tudi na lastne oči prepričala, tako da nehaj s takimi neumnostmi.
Pa saj mu daš za jest kolikor hoče in kar hoče. Očitno ima res ene težave, ki pa jih boste še odkrili in seveda rešili. Sem prepričana v to. Mogoče ga samo zobki matrajo ali pa ima tako veliko željo biti maneken in se zgleduje po tistih suhicah, ki jih vidi v revijah.
Mogoče mu pa poskušak dati za jest tisto kar ima najraje in kolikor hoče, pa čim bolj zdravo in kalorično, pa bo.
Nisem dobra mama. To vem in imam dokaz.
Kar pa se tiče zobkov. Je dr. reku, da je možno, da ima vse notri zagnojeno, in mu gnoj butne včasih v nos(ker je vse to povezano in mu hrana smrdi). Bomo šli h zobarju drug teden, pa se bomo tam pogovorili še naprej. Čeprav je DR. reku, da naj se držim njegovih napotkov in čez teden dva prideva se pokazat.
Kar pa se manekenstva tiče, pa ne gleda revij glede suhosti. On želi biti maneken. Manekeni pa imajo mišiceeeeeee. Pa včasih kaj flikne v usta, če mu rečemo, da če ne bo jedel, ne bo imel mišic tako kot oni. Pa nam včasih uspe.
Najljubšo hrano pa itak je oz. mu jo vsak dan pripravim. Tudi 7x na dan če je treba. Ampak on ne in ne. Saj mu nič kaj takega ne kuham, kar nima rad.
Sem pa v šoli povedala za motnje prehranjevanja (kar mi je učiteljica rekla, da se zadnje čase ona bori z njim), in sta učiteljici rekli, da bosta vztrajali. Oni so šli ven se igrati, on pa je not za krožnikom sedel vse, dokler jaz nisem prišla ponj v šolo. Pa je sam do takrat 2x zabodel notri. MISLIM NO.
Boga učiteljica, ki je tako dolgo vztrajala z njim. Celih 2 uri. Pa ni in ni šlo.
Mamo pa hmmm ni dieta, način, kako in kdaj piti. Smo pa dobili enih kupr prehranskih dodatkov, da bo vsaj prehrambene važne snovi prejel. Vitamine predvsem.
Ahhhhhhh.......