za Bojana in njegov burek.
pa

za mamico, ki mu je kupila albumček, samo nalepkic pa žal nimam, ker tudi nimam pojma, za kakšen album gre. Mi moraš poslat kakšen link in povedat, kje se to kupi, pa ga bom ko bom naslednjič prišla kaj do vas prinesla kakšno nalepkico. Danes nisem bila do sedajle nič na netu, tako da sem šele sedajle videla tvoje povabilo na Vrhniko. Bi pa jutri prišla, če ne bo deževalo in če imate vi čas.
Kar pa sem smrčanja tiče, sem pa brala v Žurnalu, da najbolje pomaga spanje na boku. Tudi jaz mojega prepričujem, naj tako spi, ker ga drugače celo noč brcam ali pa on spi v dnevni, kar mi je pa mimo. Moj tudi namreč zelo smrči in ni fora v tem, da smrči le ko ima zamašen nos. Pa baje, da ljudje s čezmerno težo bolj smrčijo - tudi na tem področju mora moj kaj narest. Enako velja za tiste, ki kadijo - to moj HB ne. Če pa nič od tega ne pomaga, pa je edina varianta še operacija, ki pa je sicer zelo enostavna ampak zelo draga, ker jo zavarovanje ne krije in stane cca. 700 EUR. Aja, mojemu tisti obliži sicer pomagajo, samo kaj ko 10 obližev stane 8 EUR - pa saj lahko bankrotiram.