Dobro jutro!
Mi smo lepo spali do 7h, potem je bil pa alarm, ker mi Matic ni pustil očistit noska, pa je komaj dihal
Ja in sem mu nazadnje kar vlivala fiziološko, ko sem slučajno med njegovim "miganjem" z glavo zadela nosnico. K sreči se je nekaj pačil in mu je uspelo vse pihniti iz noska
Po zajtrku se je še nekaj časa igral, potem pa razmetal celo posteljo in zaspal... Me je pa danes tako stiskal z dlesnimi, da sem imela občutek, da mi bo odgriznil bradavici. Pa ravno nekaj dni nazaj sem hotela stran vreči kremo za bradavice. Še dobro, da sem si premislila in jo bom lahko uporabljala, ker me je res ne znosno bolelo. Mislim, brez zobkov, pa me je tolk stiskal, da sem zvezde videla in komaj čakala, da zmanjka mleka...
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77
ja v bistvu res lepšam ljudi, mažem, strižem, barvam................................................, prov fleteno delo je to.
Jaz se nisem strigla že skoraj dve leti
...nič, tudi špic ne...mislim katastrofa
se morem malo v roke vzet.
čebelka, s kje pa si ...da vem, če te lahko porabimo kdaj ;)
To bi pa tudi jaz rada vedela...
Jolly123 kolikor sem sama razbrala iz literature so sedaj ravno v takšni fazi, tko da se ne sekiraj, da bo celo življenje tak tečko. Matic je bil včeraj tudi kr nekaj tečen, ko me ni videl. Če sem bila na dosegu njegovih oči je bilo OK, ko sem se umaknila, je bil takoj užaljen jok - govorim pa za neznano okolje. Doma mu je vseeno, če je tri sobe stran od mene.
Taj vse najlepše!!! In ne tolk mamice jezit, da ne bo dobila preveč sivih las in da ji ne bo rit zrasla
Mi bomo 7 mesecev "praznovali" na morju, tako da torta verjetno pride z zakasnitvijo Po eni strani komaj ćčakam, da odidemo in bomo res samo mi trije skupaj, ker sem počasi sita nekih kar naprej obiskov gor in dol, kar naprej nekega prilagajanja zaradi službe in ostalih kozlarij (pardon na izrazu). Po drugi strani pa malo razmišljam o tem, kako bo, če bo slabo vreme - hotelska soba ni ravno nek hud luksuz kar se tiče prostornosti. No, pa nekak bomo že...
PikicaStonoga

za Tijano, ker se je tako lepo odrezala! Kar se tiče "iz rok v roke" se popolnoma strinjam s tabo. Bolje prva kot zadnja zamera. Nekateri pač ne štekajo, da se otrok utrudi, če ga skoz mečkajo po rokah.