SE PODPIŠEM NA TO.
Jaz sem mela tudi zdaj tak filing k sem brala zgornji post.
Filing pa je bil tak: Hojla da se javim po dolgem dolgem času, mi smo ok, lepo rastemo in pridno jemo, hippove kašice ki se mešajo z vodo pa naravnost obožujemo, je tako hitro da bi jaz rabla dve žlici .
Ja super, bravo, pri nas je tudi tako. Vidim da zelo zelo pridno klepetate
seveda klepetamo, smo pač čveke midva pa izkoristiva vsako prosto minuto da sva zunaj ker je tako lepo vreme da skoraj ni več časa biti noter .
Ja pač zgleda nismo popolne. Mi pa nič ne izkoristimo proste minute, da smo vzunaj z otrokom. Pa otroka praktično zanemarjamo ker smo tu gori???
Ali pa občutek, da nam je bolj pomembno biti tu gori, kot biti z otrokom. Saj otrok potrebuje tudi malo svoj free space, se vam ne zdi. Kot pa da non stop nekdo mu skače naokoli.
Čeprav tu poleg klepetamo delamo še veliko stvari vmes. Vsaj jaz. Veliko klepetam tu gori, kar že veste. Toda mam vse pospravljeno, skuhano, urejeno pa še vzunaj smo zelo zelo veliko. Pač hitro opravim stvari.
Pa ne samo to. Super da hodite ven. Pa da se na vsake quattre tu javite. Sam ne nas obsojat, da ve veliko hodite ven, me pa ne. Tak je občutek.
VSE ME LAHKO OBSOJATE. Toda jaz imam zelo srečno družino, nafutrano, čisto, pospravljeno, pa kljub vsemu (tudi zelo velikemu tečnarjenju) najdem čas, da tu gori klepetam.
Ah kr neki sem zdaj zabluzila.
S takim postom (moje mišljenje), dobi človek občutek, da nisem dobra mama, če imam čas viseti na compu in ne biti z otrokom vzunaj. Vsak dan v vozičku, cele dneve,

. Je tudi doma treba biti malo, da ga ne bomo pozabili

.