IZVIRNO SPOROČILO: angelito
hej hej
ja sem se med vami... vceraj sem bila spet v LJ P in so ugotovili, da nekaj se pa ze dogaja - cca. 1-2 cm odprta, pa puncka je ritko pridno ze bolj dol spustila :-)
jutri imam ponoven pregled, tko da upam, da bom se kaj vec odprta, da bomo lepo napredovali... moram it pa tesce, ce bi blo slucajno CR treba naredit...
imam pa se eno novicko APRILCICA09 je danes rodila TARIKA... oba sta super!!! :-)
cestitke vsem mamicam!!!
evo, sedaj pa sibam na kosilo... je lubi tortille pripravil... burritose :-)))
Čestitke

za aprilčico09 in njenega Tarika. Kako zanimivo in posebno ime.
[/quote]ja Aleks bo oven če se rodi pred 21.4 in jaz sem .Ati je pa vodnar ,ki so tudi dokaj trmasti in vedno morajo met nekaj prav tko da bomo res taprava družinica
[/quote]
Sonček ne sekiraj se, od mojga sestra je kozorog, tamali so, oven, bik in dvojček, njen je pa lev, sama enkratna znamenja, pri njih ni nikoli mirno
Pri nama bo pa po vsej verjetnosti škorpjon ali pa strelec, jaz sem lev, moj je pa oven, tudi huda kombinacija
Je pa od mojga sestra rekla, da si nikar ne želet rodit pred rokom, ker potem greš sigurno vedno čez, murphy.
Vsem, ki ste še ostale želim čimhitrejši in čimlepši porod, vsem ki pa ste že, pa obilo cartanja in veselih trenutkov.
lp
mi smo pa šli na zagrebško rezino in sadno kupo

mjami
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
IZVIRNO SPOROČILO: angelito
evo me spet nazaj... tole se napisem in grem malo pocivat, potem pa na sprehod na grad ali golovec...
ja, super bi bilo, ce bi kmalu rodili... se mi iskreno povedano, ne da vec ukvarjat s tem kako naj rodim, kako bo, a bo slo vse tako kot treba ali bo treba CR naredit, itd, itd... milijon enih vprasanj...
saj drugace nisem nic navelicana, ker me nic ne tezi, spim dobro, okretna sem, aktivna tudi... nic mi ne manjka... le to ukvarjanje s porodom mi jemlje vcasih dobro voljo... ampak, saj bo vse kul!!!
nasmeh na usta, da ne bodo pusta - a ne?
se javim jutri...
cav bav
Super se držiš angelito! Le tako naprej!
ja, meni je že vse nekam čudno...naš

neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiska

mogoče pa se pa res kaj pripravlja
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Nekaj malega o naših ovnčkih
Oven malček
Malemu ovnu bosta starša marsikdaj komaj kos. Modri starši se z malim ovnom ne bodejo, ampak njegovo voljo raje obidejo ali pa preusmerijo na kaj drugega. Ali ste v nevarnosti, da ga boste razvajali? Ne. Tega vam sploh ne bo dopustil. Ali ste v nevarnosti, da mu ne boste postavljali dovolj trdnih meja? Da. Ampak joj, če mu jih ne boste. Vedite, da vaš malček od vas želi trdnih mej in povsem jasnih stališč, sicer se ob vas ne počuti varno. Kajti na dnu srca male ovne bojevitost, ki jo čutijo, tudi straši. Želijo vedeti, da obstaja nekdo, ki jih lahko tudi ustavi, če je res potrebno. Veste, kaj jih ustavi? Objem in poljub. Ljubezen je močnejša kot sila in močnejša kot grožnja. Malemu ovnu bo potrebno pogosto pomagati, da se umiri, pa tudi, da se nauči vztrajati. Njegova narava ga namreč sili od izziva do izziva, butnil bi se tu in tam, pa prehitro pozabil, kaj je s tem pravzaprav hotel. Pomagajte mu dosegati cilje po korakih. Pokažite mu, kaj vse je dosegel, ker je vztrajal.
Kako bo fajn ko jih bomo imele in bomo same spoznavale kakšni so
to je pa res ,ne prenesemo ujčkanja,pomilovanja in razvjanja(no do neke meje)raje smo samostojni in gremo preko vseh meja
sonček - en mal pa razvajanja, tko mal, a ne?
jaja tko mal do ene meje
Ja tudi jaz držim pesti,da bo pred rokom oz pred 21.,no pa sej če bo pa po 21 pa bikeci niso nič kaj bolj drgačni kot ovni
Tko je prav, pogajat se je treba!!!!!
jaja pogajanja so nujna
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
ti kar ,saj si jih me tudi ,sedaj še na pomočnikih potem pa na pomočnikih in bebicah.
In kako je tvoj sonček ?
Mi smo OK.Skoraj cel dopoldne smo bli naokoli. Najprej pri pediatrinji (mesec dni je skoraj naokrog) potem pa še potepanje. Zdaj pa nekaj godrnja in poje jst pa čistim, ker bomo dobili neke "visoke" obiske
Uuuu, to pa ni kar tako, če se najavi visočanstvo

. Upam, da bo tudi darilce temu primerno.
Sonček ne sekiraj se, od mojga sestra je kozorog, tamali so, oven, bik in dvojček, njen je pa lev, sama enkratna znamenja, pri njih ni nikoli mirno
Pri nama bo pa po vsej verjetnosti škorpjon ali pa strelec, jaz sem lev, moj je pa oven, tudi huda kombinacija
Je pa od mojga sestra rekla, da si nikar ne želet rodit pred rokom, ker potem greš sigurno vedno čez, murphy.
Vsem, ki ste še ostale želim čimhitrejši in čimlepši porod, vsem ki pa ste že, pa obilo cartanja in veselih trenutkov.
lp
hvala ,ja potem si pa želim čez rok ,ste čule čez rok hočem rodittttttttttttttt
A pa je res šla
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.4.2009 19:13:28 >
lp
pr men se je to že dokazalo

smo že pred dobrimi 3emi tedni mislili da bo akcija in nič ni bilo potem
lp
hvala ,ja potem si pa želim čez rok ,ste čule čez rok hočem rodittttttttttttttt
A pa je res šla HA HA Jst tud si želim čez rok,..... čim bolj čez rok
Klikni in izberi svoj darilni paket!