IZVIRNO SPOROČILO: nmag
Ja res je to je edina stvar ko me moti pri dojenju,ko moraš tako pazit kaj ješ in včasih res hitro kaj škodi,moji niso imeli nikoli problemov z alergijami samo se nikoli ne ve,bomo pa še malo sline cedile in upam vsaj v zameno kile zgubile
jap exactly

ta velika je edino na velikonacna jajca odreagirala s krci, pri njej drugace ni bilo nekih problemov, zato pa imamo zdaj pevske vaje in zvecer od nosenja bolecine v krizu. Jah ene 2kg sta sla dol od kar sem prisla iz P, tko da vsaj nekaj.. ampak jih je se mnogo, mnogpo ostalo, tko da

saj samo da zacnem sportat, pa bo se kaksen sel dol.. lepo pocasi a ne .. sama sem si kriva, kwa pa sem tok zrla med nosecnostjo. to mi tud ne bo nikol jasno, kako se med nosecnostjo ne znam nazaj drzat. tkole pa skoraj bp.

moj bi reku - babe

hja, tukaj je pa se druga zadeva - moj je v obeh nosecnostih z mano gor dobival kg.. sam pri njemu niso sli dol s porodom, tko da ga zdaj kar ornk zrem, da se mora pazit.

se par tednov do kaksne akcije