Drage babuške!
Na hitrco sem preletela strani. HVALA VAM VSEM ZA PODPORO GLEDE DOJENJA!
Mi res veliko pomeni.
Naš miren čas, da najdemo svoj ritem se bo pravzaprav šele začel, saj smo že od prvega dne skakali naokrog po zdravnikih. Prvi dan (v petek) direktno iz P na pediatrično, da so naredili UZ srčka naše Ele, ki je vse ok. Ima neko majhno luknjico v najbolj nenevarnem delu srca (od tod šumček), ki v 90% do prvega leta izgine. Ker sem se v nedeljo izjemno slabo počutila, smo bili v Lj P, da so me za vsak slučaj pregledali. Je vse ok, samo šibka sem zelo zaradi slabokrvnosti, saj sem baje izgubila kar nekaj krvi tako pri CR kot drugi operaciji. V torek pri pediatrinji, da je naši miški izmerila bilirubin, vzeli so ji kri iz pete (joj, kako je jokala naša princeska
), včeraj sem morala k svoji zdravnici, pa še enkrat k pediatrinji, ker smo z vrečico lovili urin od Ele (čista umetnost
) ... v glavnem, upam, da bo zdaj končno mir!
Da se bomo lahko končno doma sprostili in si bom lahko bolj pogosto črpala mleko in vspodbujala, da vsaj še ta malenkost, ki je, ostane in ne izgine. Morda pa nam res uspe čez kakšen teden ali mesec.
Ker je Ela zelo drobcena, jo moramo buditi na 3 ure, tako da sva z možem totalno obremenjena, kaj zdaj, naj jo zbudiva ali naj spi svoj spanček, kaj pa če ne bo pridobivala na teži ... Čista zmeda ...
Mamice, ki ste hranile z umetno hrano - A ste tudi ponoči pripravljale vsak obrok svež, ali ste si jih pripravile naprej in dale v hladilnik in potem le segrele? Tako so delali v P in so mi rekli, da enkrat lahko gre v hladilnik. Toda vem pa, da je sveža najboljša. Toda če se slučajno Ela zbudi prej, kot ponavadi in hrana še ni pripravljena, je to čisti kaos ... prava mala ihtica je ta naša princeska, ki hoče takoj zdaj!
Kaj svetujete tiste, ki ste že hranile z umetno hrano? Hvala!
Vse, ki ste vmes rodile: ISKRENE ČESTITKE!!!
Tiste, ki čakate: Naj že čim pride vaš dan!
Sonček85 - V album sem dala dve fotki naše princeske. Če jo lahko zamenjaš s tisto iz P, kjer sva obe. Hvala.
Pa kako lepa porodna zgodba. Ti kar zavidam.
Me čaka zajtrk, pa danes pride še prvič patronažna, tako da se javim čez nekaj dni.
Objemček za vse
,
NenaLena