08.04.2009, 09:34
4525
jaz sem imela na vsakem pregledu pregledala tudi vaginalno, edino na zadnjem ne (v pon. 6.4.09)...drugače pa sem imela nekje 4 uz (no imela sem 6 uz, ampak dva sta bila izredna zaradi krvavitev)...do zdaj pa imela 2x ctg...rok imam v petek 10.4.09 in če do petka ne bom rodila grem v P na ctg in prelged in pol se bodo tam odločili glede na stanje, če grem domov, ali se bo porod sprožil ali kaj bo...pri izbrani gin. sem imela vse skup 10 rednih pregldov in še 2 dodatna čist na začetku, ko sem krvavela in še ni bilo 100%, če se bo nosečnost obdržala...meni je na zadnjem uz v pon. pogledala količino plodovnice, posteljco in lego otroka pa seveda še težo otroka...ne vem, če ti sama ne naredi uz pa povej, da si ga plačaš, če te matra lega otroka...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO
CE
LJ
(24) (št. 1 ,št. 0)
ZANIMIVOSTI V TEM TEDNU
Pišuka ne vem niti kako je otrok obrnjen, ali imam dovolj plodovnice, ali sem kaj odprta kako je z MV...
..je tak lep dan, da bom vrjetno kr nekaj bolj nahitro..hm, kaj kitajskega mogoče.
podobne izkušnje z LJ P, zato nisem pomišljala, da sem šla rodit rajši v PO.