če sem se pa včeraj ful smejala ko mi je razlagal to glede semena pol pa se je ful trebuh zibal pa sem mislila, da bo umrl, da bebo tako tresem itd...joj, moški...da bi on malo v pravem mestu stresel

tako je občutljiv ratal...
joj, tega vam nisem povedala...moja sestra je bila že celo nosečnost ful pozorna do mene...prideta z možem po mene, da gremo k staršem (moja sestra živi drugače na dunaju) pa gremo še v interšpar pa kupim neke čist drobne stvari čist lahke...joj, kako je paničarnila, da ne smem nosit vrečke, ker je pretežko to itd...pol hodimo po trgovini pa je bila gužva "pazi, da te kdo ne udari pa pazi to pa ono pa tretje"...meni bi se zmešalo 9 mesecev ob njej...še na wc me ni pustila, da bi šla sama je šla kar poleg pa me zunaj čakala, da mi slučajno ne bo slabo ali da se kaj ne zgodi...sicer pa je ful čustvena, ker je bila cel čas ob meni ko sem prvič imela ss-abrazijo in tudi v tej nosečnosti, ko sem krvavela...in mislim, da je podzavestno to krivo...je pa starejša in mislim, da je to kar tipično za starejše sestre, da so tako zaščitniške...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!