IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Moja tašča je ravno domov prišla in se mi nalimala v sobo 'a ni še nič', potem pobožala bušija (to lahko dela) in se čez 5 min vrnila še z enimi bomboni in butastimi komentarji. Jaz pa nazaj 'Saj imamo še 11 dni fore do umetnega sproženja poroda' pa jo je skoraj kap! Bo prej mene od 'njenih skrbi'
ej pol je tvoja ista kot moja...kliče pa ji rečem, da nisem nervozna pač ko bo bo...pa mi 3 h teži, da naj nisem nervozna baba a me poslušaš ali sediš na ušesih...pol pa da itak bodo ta teden sprožili porod ker so pri njej tudi

sem rekla ja mogoče 24.4....ja, kaj mi je da sem si ta datum zapičla v glavo...sem rekla, da če je vse ok da ti sprožijo porod šele v 42 t se pravi 14 dni čez rok...pol pa jo je skoraj kap..sem mislila, da bom prej šla v psihiatrično kliniko če bodo še mal težil in ne v rim

joj, kako sem srečna, da moji niso taki...pol pa če to poven tašči pa vleče nos pa reče, da to moram razumet da jih skrbi...ja, pa misli, da moje ne skrbi kako bo...itka da jih skrbi, sam mi nočejo težit...pač mene mama pokliče vpr. kako sem, kaj delamo, če sem kaj spala, jedla ali pa se meniva kako lepo vreme je in kaj je ona vse delala in to je to...brez tega, če še ne gremo, če imam krče, če je to in ono...mogče vpr. kaj dela bebi...če bi pa še ona težila pol pa bi res šla v psih. bolnišnico
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!