08.04.2009, 12:19
Tudi jaz, ko sem bila na prejšnjem pregledu, mi ni nič omenila lege Ele, ker je bila že zelo zgodaj obrnjena na glavico. Ko sem vprašala G, če je lega še vedno ok, je rekla, da je pa zdaj že taka stiska s prostorom, da se bi stežka obrnila, če pa se že bi, pa bi to bilo orng vidno na trebuščku in bi to gotovo opazila.
Kar se tiče velikosti bebice, pa lahko sklepa po tem, kako ti raste obseg trebuščka in če se ti ok počutiš, je toliko bolje, da ti čim manj "brska" tam spodaj, ti bo pa gotovo na naslednjem pregledu, da vidi, kako se ti mehča maternični vrat in če si že kaj odprta.
Tako da kar brez skrbi, očitno je vse ok, si tak učbeniški primer kot jaz.
08.04.2009, 12:25
1722
Jst ti svetujem, da na slednjič kar sama malo povprašaš kar te zanima, ker so res nekateri dr ki nič ne povedo,.... lahko ti pa povem, da npr. jst sem 1 teden čez rok in sem imela v tem obdobju (1teden) že 2 uz,... pa mislim da tudi predno greš rodit da ga naredijo in preverijo težo in lego.

mišk
. Saj drugače nisem nič pohlepna in požrešna.
.
,
Še enkrat čestitke za Dito.
je za danes opravljenom kljub porazni nogometni tekmi (2:2). Je bil koder razočaran nad igro mojih
pa ni hotel 2x
še z moje strani,.....
. Upam, da veš, da ko se ti enkrat porod začne, lahko greš v katerokoli P in ko si enkrat pri njih in v fazi aktivnega poroda, te po zakonu ne smejo zavrniti. Tako da če bi raje šla v Postojno, kar pojdi tja. Jaz bi ti vsekakor priporočala raje Postojno, ker je v Lj strašanska gužva in tudi zgodbe od tam niso najlepše. Če te bodo kaj spraševali, zakaj si prišla k njim in nisi šla v Lj, si pa kar izmisli, da sta bila z dragim na obisku v Postojni ali kaj podobnega. Ker kaj pa oni vejo. Boš videla Blueeyes, na koncu bo vse ok!
podobne izkušnje z LJ P, zato nisem pomišljala, da sem šla rodit rajši v PO.
bom tko vse pozabla