Matt: Končno ena, ki ima mogoče še zame kakšne aktualne podatke!!
No, povej kakšno je trenutno stanje v brežiški porodnišnici! A je ful gužva s porodi? Karkoli druzga novga? H kateremu ginekologu drugače hodiš?
Jst vem, ko sem v 1. nosečnosti hodila po roku vsak drug dan v Brežice na ctg, se mi je kar mešalo od tistga čakanja, vrivanja in neorganiziranega naročanja!
Za našga ginekologa sploh ne vem al ma ctg al ne.
Naša prvorojenka:
Najprej sva imeli danes pregled za 18 mesecev s cepljenjem. Sicer zelo pogumna in samosvoja punca se je pri zdravnici spet drla kot jesihar in se me držala kot klop!
Pa to ne moreš verjet... Čist za vsako sva pri zdravniku glavna atrakcija, pa ni važno, al smo v RA, pediatrinji, zobozdravnici,... Sem pršla iz ordinacije čist zmatrana.
No, potem gremo pa še v Spar (še moja mami zraven), pa je doživela spet pravi živčni zlom zaradi ene klinčeve žoge, ki ji je iz principa nisem hotla dat! Sem mislila, da jo bo kap od histerije....
Folk nas je ful gledal, a nisem popustila. Takoj, ko smo pršle iz trgovine, pa je imela nasmeh do ušes.
Tiste, ki že imate otroke: Kako ravnate v takih primerih? Ignorirate, preusmerite pozornost, date kar želi,...???? Sicer nisem kaj preveč ljudi okol gledala, a mami je rekla, da je ena trgovka že prav direktno grdo pogledovala proti nam in da je samo čakala, da bo kljun odprla... Jst sem bla tak jezna, da če bi kdo kaj pametoval po nepotrebnem, bi ga kar okol kepe!!
Sej razumem, da je bla mala totalno zaspana, pa še ravnokar cepljena, a v takem primeru bi se še sam najraj zjoku, al pa ji dau eno čez rit!
Malo sem se mogla izpovedat.