cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL

clock-img

31.05.2009, 21:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

saj jaz sem pri Adamu tudi nekje pri 6 mesecih dobila, pa sem upala, da bo zdaj vsaj tako...
to samo potrjuje dejstvo, da dojenje ni kontracepcijauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.05.2009, 21:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, pa lasje so mi začelo obupno izpadat.... čisto so mi hormoni padliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.05.2009, 21:39

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

če katera potrebuje apartma mi ne gremo namorje,ker sta pač otroka hotela v TERME LENDAVA JI ODSTOPIM našega v iZOLI Jagodje natančneje stane pa na dan 50 e termin 29.6 pa do 7.6  ,7dni plus TT user posted image

clock-img

31.05.2009, 21:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.05.2009, 21:50

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrak žal ,danes sem tudi tam dobla zelo ugodno ponudbo,saj veš vsem se pozna recesija žal

clock-img

31.05.2009, 22:21

clock-img

katka37

pencil-img

1792

ojla

končno sem našla malo časa da prečekiram aj je novega

ada, torej so dočakala spet tega user posted image , naj se gre solit

glede otroškega zobozdravnika so na ptuju še tanteglova, zorkova in šteharnikova, ne vem pa, katera še sprejema malčke; jaz sem bila do zdaj enkrat tu v ormožu s tinom, pa sem kar zadovoljna, grema jeseni spet

pozna mogoče katera koga, ki potrebuje kinderpet 120 x 60, z jogijem, ga brat ne potrebuje več in bi ga podaril

toliko, zdaj pa pod tuš, da spravim barvo s sebe

lahko noč

clock-img

01.06.2009, 06:41

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

sem še 2v 1. se grem zaj zrihtam in na ptuj na ctg. user posted image bomo vidli kaj bodo rekli danes.
ja tatly skoraj moram meti vse pripravljeno ne.user posted image

clock-img

01.06.2009, 06:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.06.2009, 06:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.06.2009, 07:03

clock-img

tatly

pencil-img

3949

jutro
deja ja lep baldahin masuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

01.06.2009, 07:45

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Dobro jutro!

Deja, fajn zrihtaj, pa da čimprej javiš lepe novičke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo zgleda spet lepo vreme, kak fajn!!
Tatly, sem te predlagala sestričnama na fb, te je kera sprejela?

clock-img

01.06.2009, 09:04

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

dobro jutro

petra hvala za kavico

deja upam da slisimo kako lepo novickouser posted image

uuuuuuuuu mi pa more moj danes nekaj cesenj nabrat tak so lepe rdece in debeli
njami njami

in kaj bo danes na jedilniku pri nas verjetno kar kisla juha

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

clock-img

01.06.2009, 09:04

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

evo mi mamo krst 19.7.

mi pa 26.7. user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:07

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Danes bo zgleda spet lepo vreme, kak fajn!!

kje pa si ti doma, da maš lepo vremeuser posted image tu pr nas je spet nekaj čudno pa mrrrrzlouser posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aja, mi smo pa sor fasaliuser posted image jo je čisto minil apetituser posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:13

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

aja, mi smo pa sor fasaliuser posted image jo je čisto minil apetituser posted image user posted image

trezika mi smo tudi ze imeli sor pa sem mu daktarin kupla pa mu je v par urah slo nabolje tako da
naslednji dan ni blo vec nic

mai pričakuje družbo

clock-img

01.06.2009, 09:16

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

trezika, tu v šmarju ful lepi sonček sije, res je krasno vreme, čeprav ni neke vročine.user posted image
Vem pa, ja, da so padavine napovedane, tak da vprašanje, kak dolgo bo tak lepo...
Danes smo sami, našega varovanca ni, tak da si bomo privoščili, pa upam, da vreme zdrži...

clock-img

01.06.2009, 09:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika, tu v šmarju ful lepi sonček sije, res je krasno vreme, čeprav ni neke vročine.user posted image
Vem pa, ja, da so padavine napovedane, tak da vprašanje, kak dolgo bo tak lepo...
Danes smo sami, našega varovanca ni, tak da si bomo privoščili, pa upam, da vreme zdrži...

ne norte mi z nekim dežom, ko sem v fazi pranja in preizkuševanja svojega lastnega pralnega praška oz. gela.user posted image
aja, pa še eno veliko prošnjo imam, pravzaprav kar 3user posted image

1. tiste, ki perete s tekočimi praški... ali bi mi lahko dale tiste posodice, ki se gel notri nalije pa da prat v boben (seveda, če jih imate več in jih ne rabite)?

2. če katera uporablja mehčalec luna ali lenor ali silan, bi prosila za prazne plastenke.

3. ali bi mi katera posodila lupinico (jajčko) za tistih 5 dni, ko gremo na morje? naša je tisti stari model (10 let), ko so otroci tak navpično notri, pa saj, za take krajše vožnje je še čisto ok, ampak do splita... v zameno za teh 5 dni dam ali našo lupinico, ali stolček brevi za do 18 kg.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.06.2009, 09:53

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

trezika mi smo tudi ze imeli sor pa sem mu daktarin kupla pa mu je v par urah slo nabolje tako da
naslednji dan ni blo vec nic

ga je šel ati takoj zjutraj kupit... smo že enkrat namazali...upam, da bo res hitro izginilouser posted image

aja, pri nas že tut sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 09:55

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne norte mi z nekim dežom, ko sem v fazi pranja in preizkuševanja svojega lastnega pralnega praška oz. gela.user posted image

1. tiste, ki perete s tekočimi praški... ali bi mi lahko dale tiste posodice, ki se gel notri nalije pa da prat v boben (seveda, če jih imate več in jih ne rabite)?

2. če katera uporablja mehčalec luna ali lenor ali silan, bi prosila za prazne plastenke.

3. ali bi mi katera posodila lupinico (jajčko) za tistih 5 dni, ko gremo na morje? naša je tisti stari model (10 let), ko so otroci tak navpično notri, pa saj, za take krajše vožnje je še čisto ok, ampak do splita... v zameno za teh 5 dni dam ali našo lupinico, ali stolček brevi za do 18 kg.

clock-img

01.06.2009, 09:55

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

clock-img

01.06.2009, 09:56

clock-img

trezika

pencil-img

3981

eh, kaj sn te zdaj naštimalauser posted image user posted image

ada, mislila sn te vprašat kaj misliš s tem lastnega praška?????

clock-img

01.06.2009, 10:04

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja, ada, mene to tudi zanima....
Z lupinico ti pa jaz žal ne morem pomagati

clock-img

01.06.2009, 10:18

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

ada zakaj rabis ono od tekocih prahov ????

jaz uporabljam lenor ni problema ti bom jih sparala!!!!!!!!!!!!!

pa se to kdaj pa greste na morje ce lahko vprasam??????????????

mai pričakuje družbo

clock-img

01.06.2009, 10:22

clock-img

katka37

pencil-img

1792

dobro jutro

deja, me res zanima kaj ti bodo rekli

ada, imam lupinico za posoditi, od jane sicer staro 4 leta,
pa poročaj o prašku, od lune pa upam da se bom spomnila ko spraznim flašo 

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem