Hojla!
Se javljam, da ne dobim ukora
. Sicer je postopek malce drugačen
.
Ja, vas pogrešam, mi je bilo zelo hudo, ker se vam nisem mogla pridružit na večerji. To leto me zdravje zelo daje. V februarju sem bila v službi le tri dni. Včasih si želim, da bi me zdravniki obravnavali kot celoto in ne le zdravili simptome.
V času ko se nisem oglašala sem imela prvič vnetje sinusov in ker je bilo to prvič in je moj prag bolečine precej visok sem se zelo prestrašila, ko sem opazila, da imam obraz otečen, zobje so me pa tako boleli kot pri mojem zlomu čeljusti
, dihala pa sem lahko čisto normalno.
Da o tem, kako me je motila svetloba sploh ne bi. Snega se to zimo sploh nisem veselila, drugače pa ga obožujem, še sanke so zarjavele. No, počasi se stanje izboljšuje in upam, da bo pomlad odnesla še ostale nevšečnosti, predvsem kašelj, ki me spremlja še od lani.
Bom kar črto potegnila.
B&B sta precej zrasli in sta res pridni deklici. Malina sicer ni navdušena nad šolo, si pa res precej stvari zapomni in se veseli, da bomo kmalu sadili fižol

. Ga obožuje in zelje tudi. Res je eno hvaležno bitje kar se hrane tiče. Včasih se hecam, da bo degustatorka.
Marjeti pa je vpisana v šolo in se zelo veseli. Tudi sošolca si je že izbrala in vsem razlaga, da bosta sedela skupaj. Kar sama se je naučila brati in še vedno se zmrduje nad večino jedi

.
Vesela sem za vse, ki ste letošnjo zimo res izkoristili in se naužili snega.
NRMM: ti kar lepo počivaj. Tudi pri meni je bila taka diagnoza pa se je še pred porodom vse uredilo. Veliko mislim nate, predvsem, ko crkljam svojo malo nečakinjo. Velikokrat se pohecam, da če bi bili moji kot dojenčici kot je ona, bi imela več otrok

. Je Maša tudi navdušena nad šolo? Mi smo ujele eno akcijo in kupile šolsko torbo

.
mml: Kako se je imela tvoja deklica v Kočevju? Jaz grem v ponedeljek. Po eni strani se kar veselim. Zoprno mi je le, da so nekateri otroci v mojem razredu taki egoisti. Pri nas gremo vsako leto v vseh razredih in vedno za pet dni. Smo se tako zmenii, ker samo za tri dni učiteljice ne gremo, ker se drugače dva dni ukvarjamo le s potovalkami

. Pri Malini pa imajo sto in en izgovor, da ne grejo. Res je, da učitelji nimamo finančno in časovno nič od teh bivanj, je pa neprecenljivo kako otroke spoznaš in jih mogoče vidiš čisto v drugi luči.
lonja: tebi pa kar težko sledim, ker se vam toliko dogaja. A boš imela letos kaj vrta? Počitnice imaš najbrž že splanirane. Jaz vem le toliko, da letos organizira

malo raziskovanje južnih držav. Me malce skrbi, drugače pa komaj čakam.
Izabela_:
za hišno številko. Kdaj pa planirate selitev? Jaz kar ne morem verjet, da že devet let živim v naši. Kako hitro gre čas in še vedno občutek, da nismo končali. Ja, tako je, če ni veliko denarja in varčuješ s tem, da delaš sam.
ac: No, pri nas smo vse te vile prebrali pred dvema letoma in od takrat jih ne berem več in B&B to vesta. Sem jima rekla, da naj najdeta koga drugega ali pa naj si bereta sami. No, da je mera polna je Malina dobila eno veliko knjigo z Mavričnimi vilami od babi

Sedaj so popularne zgodbe o Francu. Priporočam.
No, naj bo za danes dovolj. Grem s Terijem malce srne preganjat z vrata, da se odvadijo hodit v samopostrežno

.
Lepo se imejte in na ves glas se smejte.
Pozdravček z Barja