Da ne bom staškana
Skratka kratko poročilo: imeli smo se super
Udeleženci:
ac +
+ Sara + Maja
bino +
+ Bina + Beti
lonja +
+ Ajda + Manca
mml +
+ Manca + Matic
Nana Liza +
+ Ela + Tevž
Punce so norele naokrog, lezle po plezalih, se igrale, da gredo v kino, "ta stari" smo pa malo počvekali, malo nadzorovali naše lumpe in ura je bila naenkrat 19...
Uradni fotograf je bila bino, tako da ona bo pa pripopala še kakšno fotko
No pri nas je bila po tem bolj čudna noč, Manca je začela ob 22. tožiti, da jo boli trebušček, sem mislila, da jo napenja, ker je mene tudi in sem jo malo pocrkljala in poslala nazaj v posteljo, po tem je prikolovratila v spalnico (no stala je pred vrati in trakala prav po tihem...ne vem od kod ji ta navada) ob 00.10, sva se spet malo nastiskali in je šla nazaj v posteljo, pa ponovno v spalnico čez 20 minut, pa čez 15 minut nazaj v svojo posteljo, po tem pa čez par minut:" Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bruhala...stran to pižamo, probleči posteljo...." Se je po tem

preselil v dnevno sobo, midve sva pa spali v spalnici, po tem je bil pa s trebuščkom mir in je punca spala danes do 10...
Daned gresta čmrlja k moji mami na počitnice do srede, mi ni da bi bila ta teden v vrtcu, ker so skupine čisto združene, tako da bosta malo na počitnicah, po tem imam pa jaz 30 in 31 tako ali tako dopust in bomo doma...
Vreme je za znoret, ker se ne da nikamor ven, tako da se nam že počasi meša...
Imejte se čim lepše