IZVIRNO SPOROČILO: lonja
jst moram pa nujno avto posesat, da ga kot pravi NRMM spravim na higienski minimum, ta je trenutno močno presežen
.
Moj je tudi za eno generalko...me vsakič, ko odprem vrata skrbi, da mi bo v glavo skočila kakšna podagana ali bo ven prielzel debel, zavaljen ščurek...
...rajši ne bi o tem, da še vedno vozim z zimskimi gumami...sploh ne vem, če bi jih šla menjat, ker do oktobra ni več tako daleč
lonja T.-ju daj en Naklofen ali pa Naprosyn, da pride k sebi in bo fit za popoldanske aktivnosti...
...ja moje aktivnosti so kar OK, sem se danes (totalno sem neodgovorna vem ja

) celo uspela dogovorit, da pridem ob 14. k frizerju, da ne bom delala sramote. Danes moja mama razvaja čmrlja...tako da bo zvečer tako ali tako vse v razsulu, ker po tem gre na podelitev tudi moja mama, kar pomeni, da bo otoke čuvala moja teta, ki je sicer super in navdušena nad otroki, samo jima bo najbrž pustila početi vse neumnosti, pa kako ju bo spravila spat mi še tudi ni jasno...ah nekako bo že...
ac lepo uživajte danes na Šobcu

. Upam, da Majo kmalu mine tale nesrečen prehlad.
Mancin prehlad je očitno manj zoprn kot se je zdelo in ni včeraj skoraj nič več smrkala in kašljala, Matic pa tudi ne kaže hujših znakov prehlada...mogoče pa Imunoglukan res pomaga...tako da bomo očitno vseeno lahko šli v nedeljo na "dopust"
šnucika naj vas bacili in alergeni pustijo lepo pri miru. Držim pesti, da se Živine težave uredijo, saj ko je zdravljenje enkrat urejeno, otoric z astmo čisto normalno funkcionirajo in je življenje dosti bolj enostavno
janjan ste že zdravi? Kako si se odločila glede novega delovnega mesta? Kdaj pravzaprav začenš? Se mi zdi, da se ti sedaj porodniška počasi bliža koncu...
Danes pa tako grdo lenarim tukaj v službi, da mi je že skoraj nerodno...ampak sem bila pa zato včeraj bolj pridna...pa jutri bom tudi...obljubim
Sem šla pa malo firbčkat v stare Jane (online arhiv) in je bilo lani poslanih nekaj čez 3000 glasovnic, zmagovalka jih dobila pa približno1/3, tako da približno vme s kakšnim številom glasovnic operirajo...
...nič se grem vseeno delat, da delam