Čeeer!
IZVIRNO SPOROČILO: mml
juhuhu...mi imamo pa kolesarko
. Danes je kar skolesarila in po tem se je v 5 minutah naučila še sama zagonit in delat ovinke...
Bravo kolesarka Manca

.
Mml misliš,da smo res tok nezainteresirane,da se ne bi mogle zmenit za eno srečanje? Mogoče bi nam pa uspelo,če bo le vreme naklonjeno.
Da si vzamem par minutk še za naš čvek. Občutek,da grem jutri par urc poznej v službo mi daje mal zagona za bit pred pc

.Živel 1.september, se vsaj lahko izgovorim,da moram it s puncama v vrtec

, brez kavice tudi ne bo šlo,tako da mislim,da bo kar prej ura 11.00 kot pa bom jaz v službi.
Tako Maruša kot Maša dobita drugi vzgojiteljici in čisto novi pomočnici.Marušina vzgojiteljica je 1A, jo poznamo že od prej, Mašina je pa bolj tak tak.Je že malo starejša in se ji baje ne ljubi kaj preveč ukvarjat se z otrocmi.Upam,da bo nova pomočnica bolj zagnana.Drugače ji bo pa že Maša dala vetra s svojo trmo in prebrisanostjo

.
Pegica tudi pri nas je ''problem'' s čim bi se naj punci ukvarjali. Maruša bi rada hodila k baletu,plavanje in angleščina, Maša bi pa plavala.Meni angleščina sicer ne diši kaj dosti,ker sem mnenja,da se najprej slovensko naj nauči kot treba,potem pa tuj jezik, no bomo vidli. Plavanje v Mb bi bilo najboljše, obe dam ven, imam eno uro fraj in gremo domov.
Lonja fajn uživaj na morju,naj se vam vreme zrihta
.Nana Liza tudi vi se imejte maximalno!
Tinas nič ne bo z mojim dopustom.Od jutri dalje ziher ne, mogoče od naslednje srede,čeprav naju s šefom čakajo 3je tehnični pregledi objektov in dva odprta objekta.........luda kuča.
No zopet sem pojamrala, zdaj pa grem mal na kavč k mojemu,dolgo tako ne bom v budnem stanju,ker še komaj gledam.
lepo bodite,naj vas se zebe preveč (jaz sem prej že vklopila klimo,da nam je mal pogrelo stanovanje

).