Čer!
IZVIRNO SPOROČILO: mml
NRMM a si jutri v LJ? Če utegenš prikolovrati na
do mene ali pa se dobiva v KC
Verjetno sem jutri v Lj,tako da priletim do tebe,saj sem ugotovila,da je ta garažna hiša čist zraven vas,če pa rabiš ti kakšen izhod iz del.mesta,pa se lahko dobiva tudi v KC. Te pokličem prej. Bi te že danes, pa sem imela zraven direktorja,tako da...........šla sva zjutraj ob 6.00 iz Mb in se vrnila nazaj v Mb ob 18.00

.
Lonja super,da se s tvojim tolk organizirata in si najdeta čas zase. Nama kar ne ratuje več.
Ooooo
Ac a si nas le našla

?
Tinas......super za odprtje novega lokala

.Naj Vam posel dobro teče.
No pri nas pa se dogaja. V nedeljo zvečer smo vozili očeta v bolnico,je bil že čist fertik in smo ga pripeljali na urgenco v zadnji sekundi.Če bi čakali rešilca.........ah sej niti ne upam pomislit,ker se mi zadnje 2 dni samo to opleta po glavi.Je fasal eno hudo pljučnico,kisika v krvi je imel 82, in 220 pritiska......dušil se je že, srce začelo čudno skakat,tako da so ga pravi čas rešili še pred infarktom. Zdaj je že kar boljše, tudi vročine nima več,tako da se je kar hitro in dobro izmazal. To je pa bila najhujša noč v mojem življenju. Zdaj je še v bolnici, tudi kisika ne rabi več,tako da upam,da je iz tahujšega ven. Vsak prehlad,pa četudi majhen,se mu razvije v bronhitis ali pljučnico

.........ah ja.
Drugače pa so moji trije že ven iz prehlada, M&M še po malem pokašljujeta, mene je pa začelo danes nekaj zvijat,me že grlo peče. Upam,da ostane samo pri tem.
No pa dost jamranja, grem počasi v mižule.
Prijetno noč vsem!