IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
nincrli in Žaži- hvala za odgovor, bom jih potem danes kar v trgovini kupila.
Punce, pa še eno vprašanje imam - slišala sem, da nosečnice ne bi smele jest paštete zaradi dodatka jeter. Jaz sem do zdaj jedla Agreto Junior, ki jo obožujem, zdaj pa ne vem kaj naj. Ve jete pašteto?
Najprej morem mal popluvat ta merkator tu

omg, niti košar nimajo... grem veselo iskat šumeče tabl pa imajo samo multivitaminske in železove, kot da ne grejo magnezijeve bolj v promet, če si jih kupuje tud un folk, ki ima nasploh s krči probleme-v rokah nogah... Pa kak je to nabasano, da se nč ne znajdeš. Pa jagode drage ko pas (2e), si jih prvoščim pa jih je pov hin. Zadnč v lidlu so ble 1e pa tak lepe. Saj vem, da niso vsi merkatoru tak v k... ampak tu v lj sem na večkaterga naletela, da me je razočaro, sploh ti tamajhni

pa še drag je
Ja kruger so tiste tablete. Ma te niso tolk slabe une merkatorjeve pa
Jaz obožujem argeto piščančjo, tam ni jeter, jetrnih pa nimam tak hudo rada... Ma eni pravijo, da nasploh ni priporočljivo konzerviranih stvari... Ma jaz jih jem, paštete pa tud kakšno tuno kdaj zraven testenin tu v študento, ker kaj drugega na teh el. platah ne moreš kuhati

za v menzo pa mi tudi ni vsaki dan na tiste golaže...
Pomoje sam pretiravat ni dobro. Aja pa gobe se odsvetuje, jaz pa ravno danes kupila knorr gobovo omako, da jo prelijem čez, ja testenine kaj pa drugega
Men je gin. rekla, da ni priporočljiv biftek in prušut ter plesnivi siri ostalo je pa kul.
Saj se ne moremo vsemu odpoved, pač po pameti in bo. Joj kolk pametujem pa ravno zdaj, ko imam največji apetit in kr neki bašem vase. Na kg se še
na srečo nč ne pozna. Pa vam?
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
a se še kateri zdi, da ima vsak dan manjši trebuh? vem, da morem pozitivno mislit ampak kdaj me prav panika prime.. pa kje je še 16.7.?!?
Normalno je da je zjutraj manjši, zvečer pa ponavadi bolj napihjen. Al maš skos majnšega?
Pri men je zdaj tak izobčen ratal, ko zgleda se je maternica prestavla al kak že gre to?