Dober večer punce!
Končno mi je uspelo prit za računalnik. Zjutraj sva si z lubijem privoščila spanje do 10h
potem pa se je cel dan veliko dogajalo in sploh nisem imela časa...
Tudi jaz še nisem naročena na NS. Mi je G na prvem pregledu rekel, da boma mogoče naredila NS že na naslednjem pregledu (imam ga 2.7.), če bo

že dovolj velik, ker potem pa gre G na dopust. Če pa se še takrat ne bo videlo, pa bom verjetno morala k drugemu G na NS, čeprav upam, da mi ne bo potrebno...
a.jrad - čestitke za super pregled
blueeyes* - zdaj sem skoraj zajokala zraven, ko sem prebrala takšno super novičko o tvojem pregledu in kako sta

poskakovala in bila živahna

čestitke
Tretjinka - iskrene čestitke tudi tebi za odličen pregled
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
juuuupi!!! končala obe seminarski!
šibam na pošto in se končno veselim dopusta...
Čestitke za pravočasno opravljene naloge

zdaj pa le uživaj v zasluženem dopustu

lepo se imejte in upam, da boste imeli lepo vreme!
Teni RR - sem vesela, da je vse ok, zdaj pa res le počivaj in se čuvaj in pa seveda svojo pikico!
nincy* - čestitke tudi tebi za uspešen pregled
Aurea - upam, da se čimprej vsi skupaj pozdravite in vsem pošiljam kup

za srečo!!!
IZVIRNO SPOROČILO: kenya
Aurea, jaz sem imela v drugi nosecčnosti hudo vnetje grla zelo kmalu na začetku in mi je zdravnik predpisal hiconcil, ki baje ni škodljiv. Sigurno, če nebi bilo preverjeno ti tega nebi svetovali. Tudi če vzameš kakšen angal za grlo, pa občasno operil v nos, če je zamašen ni panike. Samo ker pač ni potrjeno da ne škoduje nosečnicam ti ga v lekarni odsvetujejo. Tudi Pušenjak tako pravi.
Jaz pa sem slišala, da v

naj ne bi uporabljale operila za nos, ker baje ni vredu. Moja sestra je bila v

prehlajena in so ji v lekarni rekli, da operila nikakor v nosečnosti.
Kenya, uživajte na morju in srečno pot!
Zdaj pa jaz tudi grem počasi rjuhe gret, jutri pa si bom verjetno spet privoščila malo daljši spanec

Za v petek pa še razmišljam, če bi šla delat ali bi si privoščila podaljšan vikend

Nič, lepo nočko vsem!!