IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1
Žaži a ti si iz Strunjana?
Veš midva z mojim srčkom odhajava 7.8. na 14 dnevno rehabilitacijo v Strunjan v hotel Svoboda, ker je moj srček pred 3 tedni bil operiran na hrbtenico in so mu dodelili rehabilitacijo v tem zdravilišču. Seveda bom jaz šla zraven, pa me zanima, kako je z morjem in plažo pri tem hotelu? Bi se zelo rada kopala v morju; upam samo da ni predaleč od hotela, ker bom morala sama hodit na kopanje, ker bo srček ves dan imel terapije?!
Hvala za odgovor že vnaprej
Hotel Svoboda je baje bivši hotel Oleander (tako vsaj mož pravi, jaz za ta hotel še nisem slišala), ki je bil od Telekoma, je dokaj nov majhen hotel tik ob morju in ob cesti, do plaže v Salineri pa imaš 30 metrov, tja hodim tudi jaz skoraj vsak dan na kopanje, plaža je urejena, najde se senca, imajo bazen, ki je sicer samo za hotelske goste, samo nihče ne preverja, ker se midva s tamalim samo tam kopava. Sicer pa še malo strica googla vprašaj, v Strunjanu pa noben hotel ni daleč od plaže. Je pa vstopnina na plažo 3,5€, ne vem pa, če ima hotel kak dogovor, da se plačilu izogneš pa greš not na zgornjem vhodu, ki je za hotel Salinera. No, jaz imam zastonj, ker domačini ne plačamo.
Meni se grozno vrti, če počepnem, kar megla se mi naredi pred očmi in baje, da je čepenje odsvetovano za nosečke, baje na neko žilo pritisnemo. Samo kolikokrat na dan počepnem, že zaradi otroka, pa ko kaj čistim, poberem........in se mi pol res kar naprej vrti.
kleopatra, pa iz P greste tudi zelo hitro, a ne? Gledam skoraj vsak dan Mein baby na RTL (gledam samo nemško tv, ker znam tekoče nemško) in vidim, da je pri vas čisto drugače.
kia, morfologija je naslednji pregled, po 20 tednu, torej tisti, ki ga imaš septembra.
kika, se pogosto zgodi, da nosečnica tudi shujša kak kg, boš videla, kar naenkrat bo pa šlo samo še gor.
Jaz bi tudi šla na kakšno telovadbo, pa imajo samo popoldan, takrat pa jaz ne morem.