Hja no, tako daleč pa nisem hotela iti, da nebi pol foruma na smrt prestrašila

. Jaz sem na "srečo" imela CR in je spodaj vse ohranjeno kot nekoč

in moram reči, da sem tega kar vesela.
Imam pa tudi jaz prijateljico, ko je par mesecev pred mano rodila in se je močno raztrgala, tudi precej notranjih šivov je imela in so jo grdo zašili, pri luknjici celo preveč, tako da ga mož več sploh ni mogel not spraviti, je šla do G in so jo še enkrat rezali

. Ampak dajmo se raje pozitivne plati držati

, to so izjeme, nas bodo vse lepo pokrpali kot se šika, morda bi pa bilo dobro partnerje malo pripraviti, da se bo konec

tam res vse močno spremenilo, to je pač del nosečnosti, da jih ne bo kap in predvsem da jih potolažimo, da bo tudi to minilo

.
Čaj malinovih listov sem pa jaz pila konec nosečnosti vsak dan na litre, ogabna zadeva, ampak vse za to, da se bo zmehčalo in se bom lepo odpirala, da ja nebi bila šivana.........pa mi vse skupaj ni nič pomagalo, je bil moj MV zabetoniran, sploh se nisem odpirala in sem imela na koncu CR. Tako da očitno enim pomaga, enim ne, vsekakor pa nič ne škodi, tako da vam predlagam, da sedaj, ko maline rodijo, da naberete liste (ker decembra bo to bolj težko

) in jih posušite in kasneje iz njih čaj kuhate. Mislim da pol litra na dan, no, jaz sem ga proti koncu celo precej več. Morda pa od tega segnita karfiola
< Sporočilo je popravil Žaži -- 28.7.2009 9:07:33 >