IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Punce se je vam že zgodilo, da so se ljudje pogovarjali z vašim trebuhom in ne z vami? Meni se je pred kratkim in sem se počutila prav butasto in pol jih večina še z roko hoče po bušiju malo pobožat - zoprno do konca
.
Pa druga taka zoprna stvar "A sta že izbrala ime?" to me vpraša pa čisto vsak ki me sreča. Imava nekaj imen ki pa jih pred rojstvom pomoje ne bova povedala.

Hm, z bušitom se ni še noben menil, so mi ga pa že božal. Mi je pa ful čudno - jaz nimam glih filinga, da se s tamalim ukvarjajo, ampak mi vse skupi izpade tko kokr v resnici je - da mene božajo po trebuhu. Ni mi čist fajn, sam še ni blo tega velik tko da kr gre. Za ime pa ja.... To je pa tut že men ful zoprno. Te vprašajo pol pa ne vem, al hočjo sam slišat "ja" al "ne" al tut imena... Mah.
Sem bla pa včeraj na troli in je bla tamala, pa polna ko sem gor prišla. Sem se pač postavla zraven enih sedežev, kjer sta bla slučajno dva srednješolca. Nisem niti pričakovala, da bi se mikdo vstal. Meni ni blo hudega, sej lahko stojim. So ble pa blizu ene starejše tete so pa mene gledale, pol pa unadva fanta tko grdo, da sm sam čakala, kdaj bo kateri dubu po glavi s torbico. To mi je heco - vsi nekej merkajo nate pa tko... Počas mi blo že na živce, ker mam filing da mi vsi nekej gledajo pod prste kaj počnem, kako počnem ipd... Da ne pretiravam...
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Isto v sš nisem marala, da so ti vse sošolke voščile za rd, drugače pa se jih polovica ni družila s tabo, takrat pa so ble vse poslinjene
ooooo, jaaaaaaaaaaa, kako gre men to na živce!!!!!!!!!

Pa tiste bedne fraze "Želim ti...." ja ne pa mi ne, sej sploh ne veš, kdo sem! To gre men vse ful na živce, res. Pa tisti cmizdravi sms-i v rimah, ko veš da je FWD... Raj mam da mi napiše lepo "stara, vse tanarbulš!" pa vem da resno misli in je to to. Jst ful ne maram pompa okol RDjev, niti mojga niti tujih.
Ja bo kr treba meje postavit glede obiskov. Dobro, da mava miceno stanovanje

Tle not itak skupaj s tamalim (torej poleg nas treh) spraviva mogoče 2 človeka hkrati. To mi neskončno odgovarja

Pa tut tukaj mogoče res prav pride, da sva v Lj, večina folka pa v Nm.